South Park - Mr. Hat Kumako - march 2019

Det är inget annat än en hjärtesorg

Hej, nu är jag här igen! Har haft mycket att göra den här veckan. I fredags hade jag deadline, lyckades skriva klart mitt manus (råmanus) i torsdags kväll och även om jag har så mycket jobb framför mig så är jag ändå rätt stolt över att jag lyckades avsluta det hela. Trodde aldrig jag skulle få till ett slut jag är nöjd med, men jag är faktiskt ganska nöjd, även om det är lite dåligt skrivet just nu. Men som sagt, ska jobba med det senare. Fast inte än på ett tag, nej jag vill helst inte tänka mer på det här manuset. Tror jag ska börja redigera mitt gamla inom en snar framtid. 
 
Den här helgen har jag bestämt mig för att ta ''ledigt'' (jag har ju egentligen jämt ledigt men jag menar bara att jag inte tänker göra något skolarbete). Jag vet att det är dumt och så, men jag känner mig helt slut efter den här veckan. I fredags kväll när jag gick och la mig hade jag ont i kroppen, antagligen för att jag suttit vid mitt skrivbord i flera timmar och fixat med mitt manus. Så nu försöker jag ta det lugnt, ska äta pizza och måla, kanske spela The Sims 4 om jag har lust med det. 
 
Är väldigt nervös dock. Jag hoppas att jag får VG! Och att jag inte får jobbig respons. Alltså, många gånger är responsen hjälpsam, men lika ofta tycker jag att den är raka motsatsen. Jag är överkänslig som bara den men vissa responser jag har fått sitter fast i huvudet på mig och plågar mig dagligen. Jag tycker att jag kan hantera kritik ganska väl men i vissa fall bryter det ner mig helt och hållet. Jag vet att det är dåligt, okej? Jag vet att jag överdriver. Men det här är det enda jag gör och det enda jag är bra på (bortsett från att memorera onödig fakta om Eva & Adam-universumet). Utan skrivandet är jag blott en jävla tönt. 
 
Förresten har det sista avsnittet av The Walking Dead-spelet kommit ut. Kan erkänna att jag inte sett någon LP av det men eftersom att jag tittat på så mycket TWD videor på sistone så har jag naturligtvis blivit ''spoilad'' av mina videorekommendationer på YouTube. Vet vilka som dör och vad som händer, och jag känner att just nu är jag inte emotionellt stark nog att titta igenom det avsnittet. Jag menar, igår var jag nära att storgråta när jag såg den här videon: 
 
 
ÄÄÄEUUÖÖÖH!!! 
 
 
Publicerat i DAGBOK
Taggar: funderingar / författande / kreativt skrivande / mumintrollet / skrivande / tankar
Kommentarer (0)