The Sims 4: En ny uteplats

SPEL & BÖCKER / gaming, the sims, the sims 4 / Permalink / 0
Mina simmar är fett rika nu. De hade nästan inga pengar ett tag men tack vare mammans skrivande och hennes stora trädgård, plus dotterns målande, har familjen blivit rik. De har över 100 000 simdaler just nu. Vet knappt vad jag ska göra av alla pengarna, hade egentligen inte tänkt låta familjen bli rik för det blir lätt tråkigt då. Men jag ska nog expandera huset lite grann framöver. När det blev sommar i spelet byggde jag en liten uteplats i alla fall, tycker den blev så gullig. Vet att jag sagt det tidigare men jag ÄLSKAR sommaren i spelet. Blir genuint lycklig när den kommer, och nu när mina simmar har sin nya uteplats så blir det ännu mysigare. De kan hänga där på dagarna och på kvällarna kan mamman sitta där med en bok typ. Love it. Så realistiskt. 
 
Det här kan man också göra på uteplatsen. Min tonårssim har i alla fall upptäckt att hon inte är lesbisk. Hon är bisexuell. Det har inte alls med att hennes flickvän oväntat åldrades till ungdom att göra, och hon dejtar inte alls den här killen för att han bor i det största och lyxigaste huset i hela Windenburg. Nej men på riktigt alltså, jag tror att hon är väldigt kär i honom. Speciellt efter att jag gav honom en snygg makeover. Jag kan definitivt se framför mig att de förblir ett par för alltid. 
 
Med The Sims 4 Årstider fick man en ny radiostation som heter Sommarsväng. Den är igång hela tiden när det är sommar hos min familj. Framför allt för att där spelas Lens ''Steal My Sunshine'' på simska. Det får mig att önska att mina simmar kunde vara på stranden eller typ åka runt på mopeder och sjunga rakt in i kameran. Nej jag vet inte, det är en bra låt i alla fall. Mamman i familjen har hur som helst en pojkvän nu, de är ganska lika varandra och tycker båda om att skriva så det blev liksom så. Tänker mig att något intressant ska få hända dem inom en snar framtid. 
 
Min tonårssim fyller snart år. Det känns lite sorgligt, tycker om att spela med tonåringar. Men ser samtidigt fram emot att låta henne skaffa sig ett jobb och sådant. Kanske flytta ihop med den där rika pojkvännen. Vara ute så länge hon vill. Det blir nog kul. 
 
 
 
 
 
Till top