Fick en hatstorm efter mig :( *STORYTIME* *CLICKBAIT*

ALLMÄNT / hatstorm, kommer aldrig komma över detta, mobbning, storytime :((((((( / Permalink / 1
Jag kommer fortfarande ihåg mitt största nederlag på den här bloggen. Den hatstormen som riktades mot mig en vacker dag för ett par år sedan. Jag tänker på det ibland och skrattar åt det, kanske för att jag för en gångs skull fick kommentarer på min blogg, kanske för att jag blev sådär sur över dem. Hur som helst brukade jag ha en bild på den japanska popartisten Kyary Pamyu Pamyu ovanför min säng, och en kväll påpekade min mamma att hon minsann tyckte att jag var lik Kyary. För den som inte investerat så mycket tid i den så kallade ''kawaii-världen'' (den kallas inte så men det vet ju inte ni) så är det ungefär som om någon skulle jämföra mig med typ Megan Fox. Det är liksom en superkomplimang. 
 
Hur som helst blev jag jätteglad och bestämde mig för att, sådär lite smått fåfängt, lägga ut den här bilden på min blogg och fråga mina läsare vad de tyckte. Jag fick kanske en kommentarer i veckan på den här tiden (egentligen minns jag inte hur många jag fick men jag uppskattar att det var ungefär så många) så jag förväntade mig inte en reaktion över huvud taget. Kanske en, och då skulle ju den personen säga ''JAA OMG SÅ LIKT''. 
 
Jag vet inte om det här inlägget ligger uppe fortfarande (orkar inte leta och jag har ett svagt minne av att jag tog bort det) men jag minns det som att jag fick typ tre eller mer kommentarer och alla bara ''nej du är inte lik henne'' och någon bara ''nej inte alls men du är söt ändå''. Haha! Liksom då kom kommentarerna rullande och jag blev så sur minns jag. Det kändes som att folk bara ville trycka ner mig och säga att jag inte var lik Kyary, för jag fick ju knappt några kommentarer annars. 
 
För alltså visst är jag jättelik den här tjejen? 
 
OBS NI FÅR BARA SVARA JA. 
 
 
 
#1 - - Liv:

Du om du hade burit smink! Så ja

Svar: omg thxxxx
. !

Till top