South Park - Mr. Hat Kumako - september 2018

Jag fyller tjugo idag

 
Den tjugonionde september nittonhundranittioåtta är tjugo år sedan idag. Det betyder att jag också är tjugo år idag eftersom att jag föddes då. Och det måste ju firas, för när man fyller tjugo händer tre nämnvärda saker; ett, risken för tonårsgraviditet är noll, två, man får handla på systembolaget och tre, man får gå på kasino. Så jag ser absolut fram emot livet som tjugoåring. Ska bli riktigt festligt faktiskt. 
 
Nej men idag är jag ingen tonåring längre. Jag är vuxen på riktigt! Som den riktigt vuxna människa jag är har jag planerat mitt eget kalas idag, ska ha trerättersmiddag tillsammans med min mamma och min syster. Har fixat dekorationer och skit, jag har till och med gjort en spellista på Spotify som är tio timmar lång. Förra året hade jag väldigt höga förväntningar, försökte planera men gjorde det inte tillräckligt bra, därför var jag väldigt besviken. Då bestämde jag mig för att försöka göra nästa födelsedag så bra som möjligt, och här är vi idag. 
 
Det är som Phil säger i bilden ovan. Jag har alltid så himla höga förväntningar, inte bara på andra utan främst på mig själv. Jag måste göra det här bra och det måste bli precis så som jag planerat det. Men egentligen är det bäst att ha låga förväntningar, tänka att ja det är en födelsedag men det kommer aldrig bli sådär pirrigt och roligt som det brukade vara. 
 
Men jag är kanske inte så vuxen ändå, för ballonger måste man ju ha på sin tjugoårsdag. 
 
 
Och matchande papperstallrikar och muggar. Och servetter. Och roliga sugrör. 
 
Okej, jag tycker om att fylla år. Det är deppigt ju äldre man blir men det är kul att få uppmärksamhet av sin familj. Att känna att jag har makten, att de måste vara snälla och göra saker som jag vill för jag fyller ju faktiskt år. Nu låter det som att min familj är skittaskiga mot mig i vanliga fall men så är de inte, men nu råkar jag vara en sådan människa som inte alltid tycker det är jättekul att tänka på andra än sig själv. Nu låter det som att jag är skittaskig men så är det bara ibland, jag är faktiskt snäll. Det vet jag för det har min mamma sagt.
 
Jag måste hur som helst fortsätta fixa inför kalaset nu. Känns så kul allting, har varit så spänd och lycklig inför den här dagen i typ tre veckor. Har planerat och fixat och inte haft tid att tänka på så mycket annat. Borde ha jobbat med mitt manus men vem har tid med det när handlingslistor måste skrivas och spellistor måste skapas. Jaja, grattis på födelsedagen jag själv. 
 
 
Förlåt, men jag har haft den här på datorn i flera månader och nu har jag äntligen hittat en användning för den.