Just det, jag har ju en blogg!

DAGBOK / Permalink / 0
Äh, jag bara skoja. Men jag har haft annat att tänka på de senaste dagarna. Igår var jag på Dollarstore med min kompis till exempel, och efteråt behövde jag vila i tio timmar. Om ni undrar vad jag köpte på Dollarstore så ska ni få veta det, jag köpte doftljus (någon blomdoft samt bomull - jag älskar fräscha dofter för jag är ju så fräsch), choklad, kattgodis, förvaringslådor och hygienprodukter (för jag är ju så fräsch). Efter Dollarstore ville min kompis äta, så vi åkte till McDonalds. Där såg vi en epa, som vi skrattade gott åt, och sedan pakerade vi bilen, min kompis åt och jag lekte DJ med hjälp av Spotifys ''90's Eurodance''-lista. Att gilla dålig musik är något vi har gemensamt, min kompis och jag, jag tror det är därför vi har stått ut med varandra i åtta år. 
 
Skrivandet? Usch, jag orkar inte prata om det! Har haft problem, alltså riktiga problem, för jag har nämligen inte kunnat stava. Något har hänt med mitt huvud och när jag googlade på det fick jag upp hjärnblödning och stroke. Men min mamma säger att det inte är det, så jag vet inte vad jag ska tro. Jag har hur som helst inte skrivit så mycket, har väl fått någon slags skrivkramp. Men det hör till, och egentligen ska man kämpa sig igenom det, men ärligt talat så är det över en månad kvar till nästa deadline så jag tänker fan inte stressa. 
 
Mer då? Jag har beställt grejer från H&M, trots min enorma klimatångest. Men det värsta man kan göra för planeten jorden är tydligen att skaffa barn och det gör ju inte jag va. Alla vet ju att det här med klimatet fungerar lite som ett konto, gör man något bra kan man göra något dåligt liksom. Jag äter nästan inget kött och jag har inga barn, så jag kan beställa två tröjor från H&Ms killavdelning om jag vill. Ärligt talat skäms jag men jag kommer knappt i mina gamla kläder längre. Eller jo, det gör jag, men jag får panik av kläder som sitter åt och därför blir det tröjor i storlek L från killavdelningen. Det kan helt enkelt inte hjälpas. 
 
 
Efter mitt förra inlägg gick jag på en liten ''emomusik''-jakt och lyssnade på en del låtar av Secondhand Serenade. Jag älskade deras låt ''I Hate This Song'' (höhö). Den här thumbnailen lockade mig naturligtvis så jag bestämde mig för att titta och gissa vad? Det är lite obehagligt nästan, men en kille jag hade en liten crush på när jag var typ elva är med på bild i den här videon. Har inte kunnat hitta några bilder på honom på nätet, de har bara försvunnit av någon anledning. Jag har några sparade i min mobiltelefon från typ 2009, men de kommer jag inte åt. Och så dyker han upp här! Så himla märkligt. Men jag tänker inte säga vem han är, ni får helt enkelt gissa, roligt va? Jag hittade förövrigt honom på Facebook. Han är inte lika söt längre, och med det menar jag att han precis som alla f.d. snygga emokillar numera skaffat skägg och skippat den ikoniska frisyren. Så synd, men inget gott kan fortsätta för evigt... 
 
Annars vet jag inte. Har lyssnat en del på Hannah Montana också, tyckt synd om mig själv, ätit chips och druckit isvatten, ni vet, inget speciellt. Ser fram emot att mina nya kläder ska komma hit, det blir nog kul! Ser också oerhört mycket fram emot att sortera mina grejer i de där förvaringslådorna jag köpte, ska nog göra det i helgen. Och så ska jag sortera mina dockkläder, ska bli så himla kul! Jag brukar sortera dockkläderna efter typ av plagg samt efter färg. Har så mycket kläder nu att jag nästan skulle behöva en låda till, men då känns det samtidigt som att jag går för långt... 
 
Jag vettefan. Tryck på gilla om du också gillar att sortera. Eller om du tycker det är irriterande med folk som bara ''alltså jag är så OCD jag njuter av att se saker ligga precis rätt'' och så tänker man att VEM GÖR INTE DET? Förlåt jag har mycket ilska inom mig som inte får komma ut någonstans. 
 
 
 
 
Till top