Throwback Thursday: Mitt rum

DAGBOK / Permalink / 0
Det här är den äldsta bilden jag har på mitt nuvarande rum. Tror jag har visat den förut här på bloggen. Den är från 2009! Den hade varit perfekt om jag av någon anledning inte flyttat I:et från sitt rätta plats på hyllan... Skitsamma. Min favoritaffisch var den på Bill Kaulitz där han har röd tröja, längst upp till höger. Jag brukade pussa den ibland. På den här tiden delade jag rum med min syster. Mitt emot min säng hade jag mitt skrivbord, det var gult och på skrivbordet stod en gammal Macintosh Performa. 
 
 
2012 eller 2013 tror jag. I min stora garderob hade jag mina fina kläder. I min byrå hade jag mina fula. Ovanpå byrån hade jag alla mina smycken, och jag klädde väggarna med fina inspirationsbilder. Älskar att man i hörnet kan se min filmhylla, med Fucking Åmål på VHS. Bakom mig kan ni se min hylla och min samling av leksaker, bland annat en Spidermanfigur och en Sailor Moon-docka. 
 
 2015. Jag hade precis färgat håret och det var ju kul och så men KOLLA PÅ MITT RUM. Jag är ingen ordningssam människa men när jag ser hur mitt rum ser ut på den här bilden, då mår jag nästan lite dåligt. Hur kunde jag leva i det här? Minns att jag inte hade några som helst problem att gå och lägga mig i den här röran... Det här var innan vi möblerade om och gjorde i ordning mitt rum. Min säng, som ni ser till vänster i bilden, hade stått på samma ställe i flera år. Säkert tio. Och det gick inte riktigt att dammsuga under den eftersom att den var stor och tung. När vi flyttade på den sängen hittade jag två femtioöringsstora spindlar, en jävla massa damm, och typ fem pälsängrar. Usch säger jag bara. 
 
Minns ni när jag brukade hänga upp påsar på väggarna? Jag minns. På väggen hade jag även en stor plansch jag gjort själv, med typ hundra småbilder på Tokio Hotel. Skrivbordet ni ser bakom mig byggde jag och min pappa på hans jobb. Jag har inte kvar det idag, ibland saknar jag det! 
 
När vi väl flyttade min säng uppkom dock ett nytt problem... Jag började riva sönder tapeten intill huvudändan. Det syns lite grann på den här bilden, ovanför Findus huvud. Jag försökte sluta men det gick inte. Till slut hade jag rivit bort säkert en meter. Min pappa var så förbannad på mig för att jag höll på, men det var lugnande på något sätt, att ligga där och riva bort bitar av tapeten samtidigt som jag tittade på Let's Plays på datorn... 
 
Jag tycker egentligen att minimalism är lite töntigt, men jag måste erkänna att när jag bodde så här i cirka en vecka, då mådde jag jävligt bra. Jag fick nytt golv och nya tapeter i mitt rum och vi behövde flytta ut alla mina möbler. Det enda vi ställde in efteråt var min säng och mitt bord. Jag kände mig så fri på något vis. Som att allt var möjligt. Minns hur jag låg i sängen och skrev på mitt gymnasiearbete och bara levde livet. Det var tider det. 
 
 
 
Till top