The Sims 4: Ny familj!!!

SPEL & BÖCKER / the sims 4 / Permalink / 0
Jag har spelat lite med de här två simmarna den senaste veckan. Tjejen har jag gjort själv, jag visade henne i ett tidigare inlägg, hon heter Melizza Hilton. Ja, jag stavar hennes namn med Z för som ni kan se på efternamnet är hon en släkting till min gamla sim Liza. En avlägsen sådan, tänker jag. Hon jobbar på sjukhuset. Killen på bilden heter Fredrik, han var tidigare bartender på en bar i San Myshuno där Melizza bor, numera är han hennes pojkvän och jobbar inom affärer, samt drömmer om att öppna ett konditori. De bor tillsammans och just det, han är en alien. 
 
 Det som gjorde att Melizza och Fredrik verkligen föll för varandra är att de har något personligt, de är båda kleptomaner. Det må vara en dålig egenskap rent etiskt, men det är praktiskt när man drömmer om att bli rik och bo i ett stort hus i Brindleton Bay (för det gör de båda två). Melizza och Fredrik snor ofta med sig saker hem från jobbet, saker de kan sälja för att komma närmare det där stora, lyxiga huset. Men för tillfället trivs de i sin tvåa i San Myshuno, den är mysig och personlig. Dock börjar de längta aningen efter lite mer plats, de har nämligen fått tillökning i familjen... 
 
Säg hej till Doris! Och Morris, fast han är inte med på bild för jag tog av någon anledning inget foto på honom när jag spelade sist. Melizza och Fredrik stötte på kissarna på en resa till Brindleton Bay, de var hemlösa, alldeles hungriga och sjuka. Framför allt var de söta. Det var självklart att de skulle få följa med Melizza och Fredrik hem! 
 
Hur som helst har jag kul när jag spelar med den här familjen, och förhoppningsvis fortsätter jag att ha det lite till. Förutom att flytta till ett stort, lyxigt hus vill jag naturligtvis att Melizza och Fredrik ska få barn tillsammans. Vet inte om jag vill adoptera eller inte. Kanske kan Doris och Morris få kattungar, vem vet, allt kan hända i The Sims! 
 
Nu ska jag äta choklad, för det är ju bara sådant jag sysslar med numera. 
 
Till top