The Sims 4: Ny expansion, nytt hus, ny familjemedlem och ny look!

SPEL & BÖCKER / gaming, the sims 4 / Permalink / 0
Ni minns väl min nya familj i The Sims 4? För er som gör det - här kommer en uppdatering på deras liv. Melizza och Fredrik lyckades spara ihop tillräckligt med pengar för att flytta till ett hus i den finare delen av Brindleton Bay. Så det blev hejdå stadslivet, hej villalivet! Melizza, Fredrik och katterna kunde inte vara nöjdare. Speciellt med tanke på att de när de flyttade in i sitt nya hus fick de uppleva något de aldrig upplevt tidigare - årstider och väder. JAPP! Jag köpte Årstider-expansionen på Black Friday-rean. ÄNTLIGEN!!!
 
Det här lite småfula men rätt stora huset är familjens nya hem. De kommer säkert renovera och bygga ut i framtiden, men för tillfället har de inga problem med att få plats. Tvärt om är huset nästan lite för stort. Hmm... Hur ska de lösa det problemet?
 
Ett smakprov på hur Melizza och Fredrik inrett huset. De två översta bilderna är från vardagsrummet. Det ska egentligen stå en teve på bordet under den stora tavlan, men den försvann av någon anledning (The Sims <3). Längst ner är sovrummet. ÄLSKAR de nya prylarna från Årstider-expansionen, de är så i  min stil. Speciellt tycker jag om fåtöljen på andra bilden uppifrån. 
 
Men... vem bor i det här, väldigt söta om jag får säga det själv, rummet? 
 
Jo, det gör Linnea! Melizza och Fredrik funderade länge på att skaffa ett barn tillsammans, och kom till slut fram till att de vill adoptera. Men eftersom att de inte har ork eller tid att ta hand om ett asjobbigt småbarn (it's da truth) bestämde de sig för att adoptera Linnea. Och jag älskar henne, hon är så söt! Påminner hon inte lite om Blümchen och Alizée? Hon tycker om sport och att lyssna på musik, och hennes favoritfärger är röd och grön.
 
Så här ser familjen ut (plus katterna naturligtvis). Som ni kanske märker har jag gett Melizza en ny look också, med allt från den nya expansionen. Just nu är The Sims 4 väldigt kul, men vi får se hur länge det håller i sig. Men nu vet ni i alla fall hur mina simmar har det. 
 
 
 
 
Till top