SNO STILEN: Kumako just nu

MODE / mode, modekollage, sno stilen / Permalink / 0
När vi ändå pratar om mode och vilka kläder jag skulle vilja klä mig i, så kan vi ju också prata om mode och vilka kläder jag faktiskt klär mig i. Det kommer säkert låta som att jag har gett upp hoppet om att bli en sådan människa som klär sig snyggt och det är lite så, men faktum är att jag de senaste två åren gått klädd i mjukisbyxor nästan varje dag. Det började med att jag köpte ett par jazzbyxor på Ullared, och nu klarar jag inte att klä mig i något annat. För det är ju bara såååå bekvääääämt. 
 
Och det finns faktiskt ingen lag som säger att man måste klä sig snyggt. Det finns sociala koder men de behöver man bara följa om man vill ha socialt umgänge, och tro det eller ej - men det måste man inte heller! Risken finns att man blir galen till slut men det tycker jag kan vara värt det för att få gå klädd i mjukisbyxor hela dagarna. 
 
Jag skämtar naturligtvis, så förskräckligt klär jag mig inte. För att ni verkligen ska förstå det har jag gjort ett kollage över tre outfits som jag tycker om att sätta på mig när jag ska gå ut och uträtta ärenden. Välkommen till sno stilen avsnitt tre! 
 
Jazzbyxorna från Gina Tricot är aningen snyggare än jazzbyxorna från Ullared, så jag föredrar att ha på mig dem. Problemet är bara att de är aningen för små och att det ganska tydligt syns vilken trosmodell jag har på mig genom tyget. Det problemet kan lösas genom att sätta på sig tröjor från H&Ms herravdelning. Till det har jag nästan alltid mina vita klumpiga sneakers, mina kommer från H&M och är snarlika de på bilden. Väskan jag föredrar att använda just nu är som ni vet min axelremsväska med HIM-motiv på. 
 
Men känner jag att jazzbyxorna och de stora tröjorna är aningen för fult väljer jag min mest obekväma outfit; ett par jeans som är för stora i midjan (därför behöver jag HIM-skärpet, ja jag har ett HIM-skärp, hantera det), ett par Vans som är en storlek för stora samt en blus i ett jättemjukt tyg som får mig att se ut som min verkliga ålder, vilket alltid är bra. Jag byter ut HIM-väskan mot en liten svart väska och så är jag klar. 
 
Håret är antingen utsläppt eller i en hästsvans, det beror på vädret. Jag går aldrig runt med hörlurar ute längre, förut kunde jag inte gå ut utan mina hörlurar och jag saknar det varje dag. Men jag är så nojig numera, för har jag hörlurar på mig hör jag ju inte om någon kommer bakom mig för att attackera mig. Men tyckte hörlurarna såg så snygga ut i kollaget så de får vara där. Jackan har jag naturligtivs på mig också, duh liksom höhö. Just nu använder jag EOS läppbalsam med smaken blackberry nectar, för den som undrar. Och den där lilla giraffen... Den är min vän helt enkelt. 
 
 
Inte för att vara sådan, men sanningen är faktiskt sådan att jag sällan är ute och uträttar ärenden. Oftast är jag hemma, och jag skulle aldrig komma på tanken att sätta på mig mina aningen för små jazzbyxor när jag bara ska vara hemma. Nej, då har jag en helt annan uppsättning av outfits, och de kommer här!
 
De grå mjukisbyxorna som jag har ägt sedan typ 2010 är ett säkert kort. Det är samma grå mjukisbyxor som jag har på mig i en look från mitt senaste sno stilen-inlägg. Nu när det är kallt tycker jag om att ha på mig mjuka strumpor, helst med Hello Kitty-motiv (även de är från 2010 för jag tycker inte om att lägga pengar på strumpor). Även hemma föredrar jag stora tröjor från killavdelningen. PewDiePie-tröjan fick jag av en kille som inte ville ha den längre, använde den ute ett par gånger men nu tycker jag att PewDiePie är rätt töntig, så den är numera en pyjamaströja. Min stora, grå luvtröja är en favorit, men allra mest tycker jag om den orangea huvtröjan som egentligen är min mammas. Har aldrig ägt något så bekvämt i hela mitt liv. 
 
Håret är nästan alltid i två flätor, för jag får ont i huvudet av att ha det i hästsvans för längre. De blå spatofflorna är också väldigt viktiga för den rätta looken. Sedan går jag nästan alltid runt med hörlurar hemma, gärna så länge att de till slut börjar skava på utsidan av öronen så att det gör jätteont. Resten är inte direkt saker som jag har på mig, men som ändå är viktiga för den rätta känslan av mitt ''sitta inne hela dagarna''-mode. Billig handkräm som inte fungerar, billig läsk som får mig att må illa, en dator som är på dygnet runt (och där kollar jag på spelvideor och annat pinsamt, samt Family Guy och South Park).
 
Viktigast av allt är potatisgratängen. Vilket påminner mig, jag måste gå och äta nu, det blir potatisgratäng till middag! Länkar mina två andra sno stilen-inlägg här under ifall ni har glömt bort att de existerar. Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
Till top