South Park - Mr. Hat Kumako - march 2018

♥ Kläder från 00-talet ♥

 Jag började följa Instagramkontot @shoptunnelvision för ett ganska bra tag sedan, mest för att jag gillade bilderna på fula 90/00-talskläder. Men det dröjde innan jag kollade in själva affären, det var ganska nyligen faktiskt som jag gick in på deras hemsida (länk här) och jag blev kvar ett tag! Tycker det är så roligt att den här typen av kläder är lite poppis, är det inte det? Den här tiden är ju typ känd för att kläderna som var populära då var rätt fula. Men jag tycker att det är coolt. 
 
Det finns en avdelning med vintage-kläder, där man kan välja vilket årtionde man tycker bäst om. Jag valde 00's då det tidiga 00-talet är mitt favoritårtionde (för ett sådant måste man ha tycker jag), och hittade bland annat kläderna som ni ser på bilden ovan. Det som slog mig först är att de använder sig av modeller i olika storlekar, det är liksom inte bara smal och supersmal. Pluspoäng på det! De verkar vara noga med att försöka beskriva storleken på kläderna noga också. Också bra. Nu låter det som att jag är sponsrad men det förstår ni säkert att jag inte är, jag tycker bara om kläder. 
 
Dock är det dyrt så jag kommer nog inte handla där. Men jag gillar att skrolla igenom kläderna och titta efter inspiration. Jag skulle nog inte lägga mycket pengar på att köpa något andrahandsplagg från USA, så länge det inte var något väldigt speciellt. Mycket av det jag såg på sidan går att hitta i vanliga andrahandsbutiker i Sverige, liksom. 
 
De har nya kläder (och prylar) också, jag gillar deras solglasögon som de säljer. Jag har förresten köpt ett par nya solglasögon, ett par som jag velat ha ett tag. Jag gillar trenden med små solglasögon, brukade avsky det förut men nu tycker jag att det är rätt coolt. Dock tror jag inte att jag har ansiktet för det. Jag gillar inte mig själv i solglasögon överhuvudtaget, men jag tror att de här kanske passar mig. Det hoppas jag i alla fall! De är rosa och lite Paris Hilton eller typ parfymreklam från 200-någonting, ni kommer förstå när jag visar dem. 
 
Japp. Det var det jag ville säga i det här inlägget. Vi hörs!