Vad jag tar med mig för två nätter hemifrån

DAGBOK / konst, musik, packning, resa / Permalink / 0
Jag ska sova borta i två nätter och det här är vad jag har packat. Tänkte kanske att ni var intresserade. I min necessär har jag läppbalsam, handkräm, hårsnoddar och en ansiktsmask ifall jag känner för att ha spa. Naturligtvis tar jag med mig min fina art journal, och några cd-skivor och filmer. Hörlurar, laddare, nycklar, plånbok och mobiltelefon är måsten, såklart. 
 
Här är mitt pennfack. Det är ett praktiskt sådant, med två sidor. Är det inte så snyggt att jag fick plats med några vattenfärger? Jag tycker i alla fall att det är snyggt. Valde lite mer naturliga färger eftersom att jag är inne i min ''måla byggnader och träd och himmel och hav''-fas just nu. 
 
Min nya favoritskiva (och då menar jag nya som ny för mig, inte ny som ny skiva, jag vet att den är 22 år gammal) och en Mary-Kate och Ashley-film får också följa med. Samt två Seinfeld-dvd:er och en med typ en och en halv timme material från Jackass... 
 
En grej som ni inte ser på bilderna är min dator. Jag har ju skolarbete att göra. Och jag känner mig tämligen naken utan den i min närvaro, som om en del av mig saknas när vi är ifrån varandra (fint va?). Nu ska jag göra mig i ordning. Vi hörs!
 
 
 
 
Till top