Glad tredje advent!

DAGBOK / Permalink / 0
Tänk att det snart är julafton. Och snart ett nytt år. Tiden går så jäkla snabbt! Det var ju alldeles nyss som det var julafton och jag satt på mitt rum och åt Toblerone. Känns nästan obehagligt hur snabbt tiden har gått, och det här året har ändå inte varit någon höjdare. Jag skulle inte säga att det har varit lika dåligt som 2017, men det har definitivt varit konstigt... Men mer om det i mitt blogginlägg på nyårsafton. 2018 förresten, jag trodde för en sekund att det var 2017 men det är 2018 och snart är det 2019. Jag kommer inte över hur konstigt det är. 
 
Men om vi ska tala om något annat, till exempel mitt skolarbete, så kan jag avslöja att jag fick ett bra betyg på inlämningen. Så skönt. Tänker att min text kanske inte är så dålig ändå, bara lite dålig, sådär smådålig ni vet. Ibland brukar jag fantisera om att jag ger ut en bok som sedan blir en film. Det är så osannolikt men det är min dröm. Jag kan sitta och fundera vilka låtar jag skulle vilja ha med, som soundtrack liksom. Och kanske vilken skådis som skulle spela vilken karaktär. Om manuset jag jobbar med nu skulle bli film, då skulle soundtracket enbart bestå av Backstreet Boys-låtar. Eller kanske samma låt, om och om igen, som i Eva & Adam-filmen. Tänk ''I'll Never Break Your Heart'' i en och en halv timme. Folk skulle lämna biografen till slut men jag skulle åtminstone tycka det var kul. Och så skulle kanske någon Skarsgård spela en roll, jag kan se en tillpiffad och blonderad Bill Skarsgård som huvudrollen till exempel. 
 
Något annat jag kan berätta är att jag sorterade igenom alla kläder jag har till en av mina dockor och nu fyller de tre av mina sex byrålådor. Det är visserligen en ganska liten och smal byrå, men ändå, tre lådor. Jag har gått för långt med det här, det är officiellt nu. Något annat som är jättefestligt är att jag nu i veckan sov till klockan ett två gånger, vilket kanske inte är så konstigt för vissa men det är definitivt konstigt för mig. Jag slutar bara inte vara trött. Det är jobbigt att googla symptom och att sortera dockkläder hela dagarna. 
 
Nu ska jag titta på YouTube och försöka hålla mig vaken en stund till, för att sedan bli pigg och inte kunna sova på hela natten. Vi hörs!
 
 
Till top