South Park - Mr. Hat Kumako - april 2018

✿ En guide genom min låda ✿

Gillar ni att organisera saker? Alltså vem gör inte det egentligen, känner jag. Det är ju jättenajs att ha ordning. Men jag är inte världens mest nogranna person, ska jag säga. Jag är rätt slarvig och bryr mig inte alltid. Jag har en viss ordning på vissa saker, men annat skiter jag i. Ni skulle se min bokhylla, där snackar vi ordning. Men så skulle ni se min strumplåda också, och då skulle ni säkert må dåligt. Den är en jävla röra, för strumpor bryr jag mig inte så mycket om. 
 
Hur som helst så fick jag en liten gullig låda av min mamma, där jag har organiserat mina skönhetsgrejer. Alltså typ nagellack och hårsnoddar och sådant. Tycker det blev rätt fint så jag tänkte visa er hur det ser ut!
 
Kan väl börja och säga att ja, det där paintkladdet i spegeln är mitt försök att censurera mig själv. Vet inte varför jag ens försökte, ni ser ju redan vad jag har på mig och det är inte ens en ful tröja eller något. HUR SOM HELST, jag har lådan stående i mitt fönster och det är fint. Till vänster ser ni mitt smyckesskrin och mina parfymer, som jag har stående i en gullig liten hink för varför inte. 
 
Min mamma hittade lådan förresten, den skulle slängas och den stank av barnsmink. Och nu står den i en snart tjugoårings sovrum. Tänka sig va? Lamporna fungerar inte, de gjorde de när jag fick den och vi satte till och med i nya batterier. Men nu är de sönder igen, jag vet inte varför. Jag känner också att jag naturligtvis skulle ha fotat ovansidan av lådan, den har en liten lila design där nämligen. Men nu glömde jag det och jag är hos pappa nu, så sorry... 
 
Här ser ni innehållet! Jag vet att det är lite rörigt men alltså, ni måste uppskatta hur jag har en massa hårsnoddar i en liten påse sådär. Älskar det! Och att jag har fyra oöppnade läppbalsam. Mår bra bara när jag ser den här bilden! Hur som helst, längst upp till vänster ligger några bomullspinnar och en ensam bomullsrondell. Jag använder dem när jag målar naglarna. Intill ligger min tråkiga samling av nagellack och intill dem har jag en liten påse med små hårsnoddar som jag främst använder till mina dockor, samt en sådan där grej man har i håret som jag inte kan namnet på yeah. 
 
I det lilla facket med två blommor i så ligger mina hårspännen. Jag använde hårspännen varje dag förut, när jag höll på och växte ut min raklugg. Nu var det ett tag sedan. Hur som helst så ser ni min töntiga sminksamling i facket under. Jag använder i princip aldrig smink, som ni säkert vet. Senast var på studenten och det är nästan exakt elva månader sedan idag. Så egentligen är allt smink gammalt och det är väl antagligen farligt att använda det nu. Men det ser fint ut i lådan. 
 
Det största facket är till mina läppbalsam, en nagelfil, en ansiktskräm som jag fick av min syster i julklapp och en liten balsamförpackning som min mamma gav mig i julklapp. Intill det facket har jag hårsnoddarna, en olivtvål från Grekland och ett armband med en massa religiösa grejer på som jag inte vet vad jag ska göra med. Tänker att det kanske skyddar mig mot allt farligt i världen så det får ligga där. 
 
Så det var det, nu har jag guidat er runt min lilla låda med grejer i. Kul va? Tycker det var kul att visa er i alla fall, sedan får väl ni avgöra hur kul det var att läsa. Förhoppningsvis var det ASKUL. 
 
Vi hörs!