South Park - Mr. Hat Kumako - november 2017

Viktigt meddelande till allmänheten

Jag läste någonstans att American Girl har öppnat en affär i Dubai. Det är deras första affär utanför USA och Kanada, vilket jag naturligtvis tycker är ett gott tecken. Tänk om de kommer till Europa? Det skulle ju aldrig bli Sverige men London kanske, eller Paris. För det är verkligen det som är så frustrerande med American Girl, att dockorna och alla tillbehör nästan bara finns att hitta i Amerika. Jag brukar leta efter dockkläder på Ebay och ibland får man nästan räkna med att betala tusen kronor för en outfit, bara för att frakten från USA är så dyr, ibland är den ju nästan lika dyr som själva varan. Det är säkert tio gånger billigare att köpa kläderna från Kina, frakten ligger istället på typ fyrtio kronor eller mindre. Naturligtvis är utbudet större i länder som USA och Kanada dock. 
 
Ibland brukar jag gå in på American Girl-hemsidan och kolla på alla fina dockor och söta dockkläder och drömma om att gå in i en av deras butiker och bara plocka på mig allting och betala fem miljoner kronor för det och liksom inte betala frakten på tio. Har ni sett American Girl-butikerna? De är typ som en annan värld, jag hade nog gråtit om jag hade fått besöka en. Jag tror man kan beställa från AGs hemsida om man bor i Sverige, men det är inget jag vågar prova mig på, man ska tydligen ringa dem och prata med dem alltså folk i USA. Bara tänk er hur det skulle gå i mitt fall... 
 
AG: Hello and welcome to American Girl. How can I help you?
Jag: Uhhuhhh plis give me the outfit with the knitted (uttalat med hårt k) svetter and the whajt skört plis uhhh and I also want pyjamas med luftballonger snälla. 
 
Jag har aldrig haft en längtan efter att åka till USA men nu vill jag plötsligt det, bara för att köpa dyra dockkläder och ruinera mig själv. Det bästa vore väl om jag hade någon tråkig släkting där som kunde skicka kläderna till mig helt gratis, eller om jag kanske rent utav kunde teleportera mig själv dit och därmed slippa stressen av att befinna mig på en flygplats med tiotusen potentiellt farliga människor samt sitta i tio år på ett plan som potentiellt skulle kunna krascha och radera min existens från jordens yta.