South Park - Mr. Hat Kumako - april 2017

Ännu mer nya kläder till dockorna? Ha! Det hade jag aldrig trott!

Jag har gjort en ny outfit till Frida! Det är så enkelt att göra dockkläder av strumpor, jag har gjort en hel del. Nu gjorde jag en ärmlös polotröja och en blommig kjol. Tycker det blev rätt fint, men det är en ganska mogen outfit. Inte att den är för vuxen eller så, men det är ju inte direkt vad ett barn skulle ha på sig kanske. Jag vet inte exakt hur gammal jag skulle säga att Frida är, men jag tänker mig runt tio år kanske. Vet att många som har AG-dockor tänker sig att de är mycket äldre än så, jag har sett folk ge sina dockor navelpiercingar, tatueringar och smink. Det gör mig lite obekväm på något sätt, för mig känns det nästan som att man skulle rita en tatuering på en bebisdocka. Sjukt konstigt, AG-dockorna är ju så tydligt barn, enligt mig i alla fall. 
 
Hur som helst. Strumpor är fett bra att göra dockkläder av! Man kan göra kjolar och tröjor hur enkelt som helst. De här blommiga strumporna som jag gjorde kjolen av har jag även använt när jag gjorde det där setet till Angelina (bilder här). Så de kan matcha lite! 
 
Idag är det valborg, ska ni fira? Det är alltid ett valborgsfirande i Slottskogen här i Göteborg, och jag bor precis intill Slottskogen, så jag behöver inte gå ut, jag behöver bara öppna fönstret så hör jag musiken och allting. Det är faktiskt ganska praktiskt när det är festival också, ni vet Way Out West. Jag har hört en massa bra livemusik, Kanye West, Outkast, Zara Larsson...Varför betala för en biljett när man kan lyssna från sitt sovrum helt gratis!!?? Hahahah!!! :pPppPPPPppp;P