South Park - Mr. Hat Kumako - june 2016

Resan till Gotland (TREDJE DAGEN)

TREDJE DAGEN
Kvällen innan hade jag tittat upp en busshållplats som låg lagom nära Högklint, vilket var ett ställe som vi verkligen ville åka till. Vi gick upp i tid, åt frukost och begav oss till busstationen igen. Det var jättevarmt, den varmaste dagen under tiden vi var där tror jag! Resan till busshållplatsen (som förövrigt hette Lunds) gick snabbt. Det var ett gångavstånd på typ 3 km från busshållplatsen till själva Högklint, det tog väl typ trettio minuter att gå ungefär. Det var en så fin gångväg, vi gick längst en bilväg förbi en massa fält med blommor och även en fucking hage med fucking får. KAN DET BLI MER PERFEKT ÄN SÅ??? De bräkte och shit, fuck yes. Vi såg även en jättestor spindel. Det var trevligt. 
 
Högklint var helt fantastiskt, det var så högt och så mycket hav och så fin natur och jag ville typ gråta. Nej det ville jag väl inte, men jag satt där och tittade och det var så himla vackert. Verkligen en perfekt dag att åka dit! Det fanns också en liten promenadsträcka som gick in i skogen, vi hann gå på den en liten bit och alltså det var så fint! Vi hittade små random utsiktsplatser med helt fantastisk vy över vattnet, och även små random grottor och en typ rauk nästan. 
 
Alltså jag tog så många bilder, men det var så fint! Klicka här om ni vill se ytterligare bilder. 
 
Vi var dock tvugna att gå ganska snart, eftersom att vi behövde hinna med bussen tillbaka till Visby. Vi klev av bussen vid Ö&B, köpte lite fika och gick sedan till ICA och köpte plocksallad. Vi hittade en jättemysig plats vid ringmuren där vi satte oss och åt, jag råkade även spilla en klick Rhode Island-dressing på ringmuren och jag har fortfarande dåligt samvete. Sry Gotland. 
 
Därefter gick vi till hotellet och bytte om till badkläder, vi bestämde oss nämligen för att bada. Vattnet i havet var iskallt, och jag tycker egentligen inte om att bada, men jag ville så gärna kunna säga att jag har badat i Visby och dessutom skulle det bli ett nice blogginlägg. Så jag badade lite ändå *host* doppade mig lite *host*. Det var kul att bada i alla fall, och ännu mer kul när färjan åkte förbi och det kom värsta höga vågor. Har skrivit ett inlägg med bilder från årets första dopp HÄR. Men den här bilden förtjänar att visas igen, den är fucking bomb yao. 
 
Vi gick sedan tillbaka till hotellet och somnade båda två. Östersjön is weird, I'm telling you. Jk men vi var fett trötta, men när vi vaknade så bestämde vi oss för att gå en liten promenad. Det var trevligt men jag har inte så mycket bilder, bara en på en väg samt en på min systers skola (inte hon som följde med mig på resan som gick på den skolan som hade skolavslutning i dag ett utan min andra syster min näst äldsta storasyster alltså fattar ni ahhh family <3).
 
Sedan gick vi och köpte Happy Meal igen. Vet inte om vi gjorde något mer... Nej vi hängde nog bara på hotellet och såg på film. Coolcool. 
 
 
 
 
 
Publicerat i RESOR
Taggar: Gotland / Resan till Gotland / Visby / resa / sommarlov
Kommentarer (0)