South Park - Mr. Hat Kumako - february 2016

Hemma idag

 
Jag har varit hemma från skolan idag för att typ ''hinna ikapp''. Fast jag har inte gjort någonting, bara räknat veckorna till påsklovet i min almanacka. Det är typ bara fyra veckor kvar, sedan är det typ tio veckor kvar till sommarlovet. Så det är ju rätt nice. Men samtidigt känns det så himla långt, en massa prov och uppgifter sånt är ju kvar. Jag har ett prov på onsdag, en debatt på fredag, en inlämning nästa vecka och en massa inlämningar och prov veckorna fram till lovet. Tur att man kan fly från verkligheten på Internet bara titta på en massa fina bilder och blogga om ingenting. Men jag känner mig inte så insprierad faktiskt, min inspiration kommer i omgångar. Vissa dagar kan jag känna att mitt liv är värsta rosa, glittrigt och fluffigt men andra dagar känner jag bara ''meh''. 
 
Jag vill verkligen att min blogg ska vara som en representation av mina intressen, min personlighet och att den ska handla om mitt liv och min vardag, men ibland när jag går in på min blogg och tittar på den så tycker jag att den är så tråkig. Vissa inlägg lyckas jag bättre med än andra, såklart, men i vissa perioder känns det bara som om jag spottar ur mig värdelösa inlägg om ingenting. Jag har typ en bild i huvudet av hur jag vill att min blogg ska vara; kreativ, rolig och intressant med en massa färger och intressanta funderingar om allt möjligt. Men samtidigt vet jag att det är så svårt att blogga om superintressanta saker varje dag, speciellt när man är en sjuttonårig gymnasielev som sällan gör något utanför skolan. Så med tanke på det tycker jag att min blogg är rätt bra ändå. Men samtidigt blir man lite pressad när man ser andras bloggar, som är så himla bra. Jag brukar inte jämföra mig med andra men med bloggandet gör jag tyvärr det ibland. 
 
Men jag är ändå stolt över min blogg, den är mycket bättre nu än vad den var när jag började, år 2012. Jaja, nu ska jag fortsätta dricka min läsk och inte göra mina läxor. Ha det bra!