South Park - Mr. Hat Kumako - august 2016

Tre saker

​Tre saker jag skulle vilja uppleva igen: 1, Okej det kommer låta töntigt men se Tokio Hotel live... Hade varit kul att gå på deras konsert igen nu när jag är lite äldre. 2, resan vi gjorde i somras. 3, den gången i åttan när min lärare i svenska sa ''du är en dröm för en svenskalärare'' *gråter*

Tre saker jag uppskattar: Jag vet inte, det faktum att jag har någonstans att bo, får ordentligt med mat varje dag och att jag kan gå till skolan varje dag. 

Tre saker som jag vill ha: En tidsmaskin så att jag kan hoppa över vintern, en fjärde katt (jag skulle kalla den för Tengil, erkänn bra hahahahahahahahhahaha) och en maskin som ger mig oändligt med pengar för då skulle jag shoppa ihjäl mig men i slutändan så skulle pengarna förlora värde för mig och så skulle jag tröttna på att shoppa och bli buddhist. 

Tre saker jag älskar att göra: Jag älskar att sova, spela The Sims och läsa i gamla dagböcker och bara ''holy fuck''. 

Tre ord som beskriver mig: Resting bitch face. 

Tre saker jag vill bli bättre på: Att skriva, att fota och att måla. 

Tre saker jag inte kan vara utan: Mat, vatten, den där metalversionen av ''När vindarna viskar mitt namn''. 

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga: Omfg det sista jag gjorde igår innan jag gick och la mig var att se den här videon och inatt så drömde jag att jag träffade Babben Larsson på väg till skolan, men att jag inte vågade ta en selfie med henne och sen ångrade jag mig så djupt och var jätteledsen hahahaha fyfan vad kul.