South Park - Mr. Hat Kumako - october 2015

✖ Halloween 3/3 ✖

Min snygga Halloween-outfit // Min coola Halloween-kompis
 
 
Dagens sista Halloween-inlägg! Tur, jag börjar tröttna på Halloween. Har inte firat alls, har tagit en promenad, bakat muffins och tittat på Big Brother. Det enda ''läskiga'' som hänt idag var när en knapp på min gamla dator  började blinka jättemycket och jag fick panik för jag hatar när saker blinkar för att jag är så himla SPECIAL!!! Nej men gud jag hatar när folk är så himla egotrippade och bara snackar om sig själva hela tiden. Typ ''jag är så här och så här, jag är en sådan här person''. Jag var på Operan med min pappa igår och vi såg någon föreställning som handlade om narcissism. Den var fett flummig och så men det var ändå intressant att se med tanke på att jag har tänkt på det så mycket...
 
En kul grej var att efteråt så fick vi bubbel (eftersom att det var premiär) och min pappa sa typ ''nej men det är inte alkohol'', så jag tog ett glas och drack en klunk och det var alkohol ändå. Så jävla äckligt! Mådde illa efteråt av smaken, och kände mig fett kriminell såklart. Så jävla swag men asså shhhhh gola inte!!!!
 
Okej nej juste det här är ett Halloween-inlägg. Nej men jag är fett trött på Halloween nu det är inte ens kul. Nu kommer november och kyla och snart kommer julen och jag hatar julen så mycket. Hatar vintern, hatar december, januari, februari... Usch, usch, usch!!! Mår illa bara jag tänker på det. Därför ska jag nu tröstäta chokladmuffins och se på patetiska instängda människor på tv.
Bästa Halloween någonsin!!!