South Park - Mr. Hat Kumako - december 2015

♡ ✧ 2015 ✧ ♡

 
It's that time of the year again! Jag ska ta upp höjdpunkterna från året som varit. Jag kan inte direkt säga om det har varit ett bra eller ett dåligt år, precis som alla andra år har det varit både och! Om jag skulle sammanfatta året i en mening skulle det nog vara ''sitta ensam i mitt rum och äta choklad framför datorn samtidigt som jag tittar på gamla barnprogramsintron''. Jag vill ju såklart att 2016 ska bli ett superbra år, men vid varje nyår säger jag så, typ ''det kommande året ska bli det bästa i mitt liv''. Men det blir ju aldrig så... 
Nej, nu ska jag ta upp höjdpunkterna från 2015!
I början på året så åkte jag till Stockholm tillsammans med min mamma och min syster. Vi gjorde inte så mycket, vi träffade min mormor, gick på stan och på museum. Det är alltid lika trevligt att åka dit och bara gå runt. 
 
 
I april gick jag och min mamma på Sci-Fi mässan här i Göteborg, vilket vi försöker att göra varje år. Det var jättekul att gå runt och kolla på alla grejer, och att se alla cosplayare. 
 
Min mamma flyttade till en ny lägenhet i maj och jag fick ett nytt rum som jag har inrett helt själv. Jag håller fortfarande och fixar med det, som ni säkert vet! Det var en intressant upplevelse i alla fall, men det var rätt jobbigt också såklart. 
 
Jag gick ut ettan och fick sommarlov. Så himla skönt! Jag älskar sommaren, det är den bästa årstiden enligt mig. Vi gjorde en hel del under sommarlovet, åkte på utflykter, åkte till Danmark över dagen, och bara tog det lugnt. Det var varmt och skönt ute, och jag saknar det så mycket. 
 
På sommarlovet deltog jag även i Harajuku Fashion Walk. Det var kul att få klä upp sig och hänga med folk jag tycker om, men det var mindre kul att bli fotad och filmad hela tiden... 
 
 
På sommarlovet åkte jag såklart även till Linköping och besökte konventet NärCon! Där hade jag superkul, som vanligt. NärCon är verkligen det jag ser fram emot mest varje år. Jag träffade Felix och Basse från MonteFjanton, skämde ut mig med Ebba och stukade foten i trappan på hotellet. En kul helg helt enkelt!
 
Jag gick även på FrillFest tillsammans med min syster. Det var varmt, mycket folk och det fanns inte så mycket att göra, men jag fick träffa Misako Aoki och det var ändå en sjukt trevlig dag!
Men sommarlovet måste ju tyvärr ta slut. Jag började årskurs två på gymnasiet vilket såklart var jobbigt, men också nice då jag inte har varken matte eller gympa längre. Supernajs!
 
Jag fyllde sjutton i slutet på september och det var väl trevligt. Jag fick fina presenter och fick äta tårta. Enda nackdelen var väl att jag blev ett år äldre... Haha. Nej skämt åsido. Det var kul!
 
 
 
Har ni haft ett bra år? Har ni gjort något kul? Har ni gjort något tråkigt? Leave a comment and let me know yaas. By the way så minns ni väl att jag hatar nyår? Hahahah... Tagga livet. 
 
 
 
 
Publicerat i ALLMÄNT
Taggar: 2015 / höjdpunkter / året som gått / årsresumé
Kommentarer (0)