South Park - Mr. Hat Kumako - july 2014

NärCon 2014 DAG 4 (Den sista dagen

 
Det var jobbigt att vakna på söndagsmorgonen och veta att det var sista dagen... Jag och min syster gjorde oss iordning efter frukosten, packade det sista och tog bussen till universitetet. Vi behövde inte ha med oss packningen ut eftersom att vår pappa skulle köra oss hem!
 
Väl på NärCon så kollade vi på cosplayschack med Game Of Thrones. Min syster älskar Game Of Thrones så det var väldigt roligt för henne, men jag skrattade en del också eftersom att de hade lagt in en massa andra karaktärer för att fylla ut. Sasuke och Naruto var med bland annat, och Brock från Pokémon. 
 
Efter det så gick vi och shoppade lite, jag köpte lite grejer och blev lite gladare, men direkt efter det så mötte vi våra föräldrar och det var dags att åka hem.
Hejdå NärCon... :´( Vi ses igen nästa år!
 
 
Min outfit! Jag älskar den här klänningen så mycket och det kändes lite speciellt att ta med den till NärCon, eftersom att det var där jag köpte den förra året!
 
Jsk, väska, headbow: Innocent World
''Blus'', skor: Begagnade
Strumpor: Åhléns
 
 
Väl i bilen så började jag såklart att grina, men mina föräldrar köpte glass till mig så att jag skulle sluta (hah). De hade även fixat en liten överraskning till mig och min syster som bestod av Pringles och Loka (ni vet, med smak jordgubbsglass, min favorit). Så jag blev lite gladare i alla fall!
 
Jag var ledsen hela resan hem men försökte vara glad ändå. Jag somnade till någonstans efter Jönköping och när jag vaknade så var det mörkt på himlen och det blixtrade överallt. Jag har aldrig sett så mycket blixtar på en och samma gång! I alla fall blev jag jätteglad när vi kom fram till vårt sommarland och jag fick träffa min katt igen. Jag hade inte träffat henne på sex dagar!
Hon var glad att träffa oss också <3

Sedan åkte vi hem till Göteborg, och bara åsynen av staden gjorde mig ledsen. Men jag ska snart sticka härifrån, för på lördag bär det av till Stockholm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i KONVENT/EVENTS / OUTFITS
Taggar: Innocent World / NärCon / Outfit / berangere rose / coord / game of thrones / japankonvent / japansk kultur / japanskt mode / linköping / linköpings universitet / lolitakläder / lolitaklänning / lolitamode / nc / närcon 2014 / närcon sommar / nördkonvent / sommar / sommaren / sommarlov
Kommentarer (1)