South Park - Mr. Hat Kumako - september 2013

Beställning från Bodyline!

 
Yaaay!

Så, igår fick jag hela 1000 kronor av min mormor i födelsedagspresent (:D:D:D:D!!!!) Jag blev så lycklig och började göra upp planer för en beställning från Closet Child, hade nämligen 500 spänn sedan inann. Sedan så lyckades jag ju såklart göra av med nästan hälften på en väska. Och lite på en annan sak (som jag kommer berätta snart...) och sen gjorde jag av med resten hos Bodyline haha.
 
 
Den här blusen i vitt. Jag är lite osäker på det där rynkiga vid bröstet men det går ju alltid att ta bort om jag vill det. Den kostade bara 40 dollar!
 
 
Äntligen köper jag de här skorna! Dock fanns de inte i min storlek (255) i ljusrosa, så jag beställde dem i 260. Jag hoppas verkligen att de passar, för jag behöver verkligen ett par nya lolitaskor. De kostade också bara 40 dollar! 
 
 
Jag älskar att shoppa online, haha. Men det är jobbigt att vänta på att de ska komma hit. Jag hoppas att de kommer inom en viss tid för jag ska göra en rolig grej som jag ska avslöja snart tihihihih!
 
 
 
 

 
 
 
 
Publicerat i SHOPPING/NYTT
Taggar: Kawaii / Lolita / beställning / billigt / blus / bodyline / bodylinebeställning / födelsedag / gif / gifs / japan / kumako / köpt / nytt / online / pengar / pixel / pixlar / rosa / shoppat / shopping / skor / sweet lolita / vitt / yay
Kommentarer (0)