South Park - Mr. Hat Kumako - october 2013

Vad jag köpte på ConFusion!

 
Jag tänkte visa vad jag köpte på ConFusion!
 
Ball jointed doll tights från Amai. De ser skitkonstiga ut på eftersom att jag är så pass lång. Knäna sitter typ på smalbenen. Inte ok. Men de kostade bara 50 kronor. 
 
 
Headbow från Alice and the Pirates! Det är min första grej från det märket. Yay!
 
En alpacka. Jag var tvungen, ok? Alla gick omkring med sina, och jag såg den här, den var gul och helt perf och jag fick 50 kronor rabatt så jag bara WHATEVER och så köpte jag den (från Amai). 
 
 
OCH DET BÄSTA AV ALLT: 
Min underbara OP från Innocent World. Alltså jag + min mamma + Ergi = köpa grejer. Det är deras Ladder Lace Tulle OP och det här är den gröna versionen. Här är lite stockbilder: 
 
 
Den var riktigt billig också så det var awesome. Jag har verkligen börjat gilla IW på sistone och jag var verkligen i behov av något lite mer nedtonat. Den här OP:n kommer bli perfekt nu när det blir lite kallare. 
 
Det som är bra med IW's klänningar är att de är så bekväma! AP's och BABY's klänningar är så jäkla små ibland, men de klänningarna jag har från IW sitter liksom alldeles perfekt! 
 
 
 
Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i KONVENT/EVENTS / SHOPPING/NYTT
Taggar: ConFusion / Lolita / classic lolita / confusion 2013 / innocent world / iw / klänning / konvent / ny klänning / nya kläder / nytt / op / shoppat / shopping
Kommentarer (1)