South Park - Mr. Hat Kumako - december 2013

MITT 2013!

Sista dagen på 2013! Det känns konstigt... Jag menar, var det inte typ igår som det var sista dagen på 2012? Jag minns det så himla väl, liksom. Jag var på lika dåligt humör som vanligt och ville inte gå ut och se på fyverkerierna. 
Vid tolvslaget stod jag ändå där och såg på utsikten tillsammans med min familj och Kim och hans mamma. Och som vanligt stod jag och höll för öronen och var rädd för att jag skulle få en raket eller något på mig. 
 
Som ni märker tycker jag inte särkilt mycket om nyår. Jag tycker inte om när saker ska överdrivas hela tiden. Kom igen, liksom, det är bara ett nytt år, precis likadant som det innan. 
Och man säger alltid att man ska förändras och man lovar sig själv att man ska göra vissa saker. Mina nyårslöften håller aldrig. Jag vet inte i hur många år jag har haft samma, och aldrig lyckats. 
Trots att jag tycker att det här är löjligt kan jag inte låta bli att fundera över hur jag ska förbättra mig under 2014. Jag tänker inte skriva mina nyårslöften här, för berättar man för andra om sina mål så finns det en större risk att man inte når dem (det är faktiskt sant, jag såg en video med en föreläsning om detta). 

En sak kan jag i alla fall säga, och det är att jag ska försöka bli mer säkrare när det gäller att ha på mig Lolita! Så om jag lyckas med detta kommer jag ha Lolita betydligt oftare än vad jag har haft i år!
 
 
Men hur har mitt 2013 varit? 
2013 har varit annorlunda. Jag har gjort en hel del, speciellt en del saker som jag aldrig gjort förut. Här är i alla fall de mest minnesvärda sakerna från året som gått!
 
 
 Jag åkte till Lübeck med min familj!
Lübeck är en liten stad i Tyskland som jag i slutet på mars besökte med min familj! Det var väldigt trevligt att gå omkring i staden, som var väldigt fin och medeltida. Det började också helt oväntat snöa jättemycket, till min systers stora glädje (hon älskar snö). 
 
 
 Jag och min kompis besökte Sci-Fi mässan!
Jag och min kompis Sofia besökte Sci-Fi mässan! Det var andra året för mig och första för henne. Vi hade väldigt trevligt, jag träffade min idol; Spiderman (haha, fast det var bara en kille i kostym...). Jag köpte världens colaste Dexter-kasse och en läskig, äldre kille frågade om jag var singel...
 
 
 Jag gick och såg Yohio i Nordstan!
 Jag är inget Yohio-fan längre, men jag var verkligen det när jag fick se honom för första gången. Jag var jätteglad, speciellt när jag fick titta in i hans ögon när han signerade min tröja, haha. 
 
 
 Jag och Sofia besökte Liseberg!
Detta var precis när sommarlovet hade börjat. Vi köpte åkband, det var min tredje gång med åkband på Liseberg. Vi åkte en massa roliga saker, jag åkte Flumride för första gången i hela mitt liv och jag säger bara: aldrig igen! 
Men det var i alla fall ett fint sätt att inviga sommarlovet på!
 
Vi åkte till Stockholm...
... fast bara tre gånger. 
 Bara, bara liksom, men ett år var vi där 5 eller 6 gånger. Så tre är ganska lite för vår familj haha. 
Bilderna i kollaget är i alla fall från alla tre gånger. 
 
 
 Jag gick på mitt allra första konvent! (NärCon 2013)
NärCon var verkligen årets höjdpunkt! Det var mitt första konvent och jag hade så roligt! Jag fick träffa en av mina läsare, vilket nog var det bästa med hela konventet! Men jag fick även träffa en av mina stilinspirationer, som ni ser i kollaget ovan. Jag shoppade en del också, och det var verkligen trevligt att få se Linköping, som nu finns med på listan över mina favoritstäder. 
Visst var NärCon kanske inte alltid kul, jag är väldigt blyg och nästan hela grejen med ett konvent är ju att träffa människor. Så det var lite tufft för mig, men för varje gång jag satt och grät så fanns det tio gånger där jag skrattade och var glad! 
 
 
 Jag åkte utomlands för första gången utan mina föräldrar. 
Jag åkte på klassresa till Berlin, Prag och Krakow. Jag åkte dock hem efter Berlin. 
Jag antar att jag är stolt över att jag kom iväg, men när jag ser på de här bilderna får jag bara ont i magen. Visst var det en fin upplevelse, jag hade varit i Berlin innan men fick ändå se en massa nya, spännande saker, men samtidigt är det nog en av de jobbigaste sakerna jag har gjort i hela mitt liv. Den första resdagen grät jag oavbrutet i typ fyra timmar för att jag mådde så dåligt och jag åt knappt någonting under hela resan eftersom att jag mådde så dåligt att ingenting gick ner i magen utan bara växte i munnen på mig när jag åt. 
Nej, klassresan var ingen rolig upplevelse. Den största upplevelsen för mig var när jag fick flyga hem, jag hade bara flugit två gånger innan och det var jättelängesedan. 
 
 
 Jag och Kim gick på ConFusion!
Mitt andra konvent! Det var i Göteborg, så därför kunde jag gå med en kompis! Jag gick dit med en av mina bästa och äldsta vänner, Kim (jag menar inte att han är gammal, jag menar att jag har känt honom länge haha). På konventet träffade vi även Malvina, som är vän med Kim och min storasyster. Under konventets gång blev vi väldigt bra vänner också, hon var verkligen trevlig och vi hade så kul ihop! För första gången så träffade jag någon som hade samma intressen som jag och det var verkligen trevligt att prata med henne! 
På konventet fick jag också chans att göra sånt som jag inte kan göra när jag går på konvent med en förälder: SPEL!!! Vi spelade alla möjliga spel och det visade sig att jag var ganska duktig på dem, jag vann över Kim ett par gånger till och med, haha. 
Fick även träffa en läsare, det var så trevligt!
Sista dagen fick jag ändå gå omkring med min mamma, eftersom att det var gratis inträde, och vad är ett konvent utan att jag och min mamma shoppar hos Ergi? Vi köpte lite saker och hade trevligt hon och jag, jag hade verkligen saknat att vara med henne hihih <3 *mammagris* 
 
 
 Jag köpte och fick en massa fina saker!
Ja, det här är alltså allt Lolita-relaterat som jag har köpt och fått det här året. Jag har inte tagit med andra modetidningar (tex KERA och Egg), handgjorda saker, saker jag köpt och sedan sålt och saker som typ är Japan-inspirerade men som inte är det typtyptyp. 
Vet inte riktigt vad jag ska säga, haha. Jag blir så himla glad när jag köper saker som är Lolita-relaterade, så, så fort jag får chansen så gör jag det. Och Lolita betyder så otroligt mycket för mig också. Bara att köpa en GLB-tidning gör mig så otroligt glad. 
 
Men som sagt, nästa år ska jag försöka spara mina pengar. Tror ni jag lyckas? 
 
 
Hur har erat år varit? Har det varit ett bra eller dåligt år? Vilka var höjdpunkterna? 
 
Gott nytt år på er alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i / ALLMÄNT / DAGBOK / LOLITAMODE
Taggar: 2012 / 2013 / 2014 / 6%DOKIDOKI / BABY / ConFusion / Stockholm / YOHIO / allmänt / angelic pretty / baby the stars shine bright / baby, the stars shine bright / berlin / bodyline / brandwhore / btssb / confusion 2013 / dagbok / ergi / ergi by piratessan / gothic & lolita bible / gott nytt år / honey cake / innocent world / kim / klassresa / klädberoende / kläder / kompisar / konvent / liseberg / lucky pack / lübeck / milky planet / minnen / nordstan / nytt år / närcon / närcon 2013 / shopaholic / tyskland / usakumya / väska / yohio / yohio i nordstan
Kommentarer (2)