South Park - Mr. Hat Kumako - july 2012

Kou Kou Kyoushi 2003...

Såg precis klart J-dramat Kou Kou Kyoushi 2003. Jag hatar när serier och filmer tar slut, det gör alltid lika ont i mig, även om slutet var lyckligt.
Såg i alla fall klart serien nyss, och den var verkligen jättebra. Jag upprepar; JÄTTEBRA. Vilken story, alltså. Bra skådespelare, mycket spänning, kärlek, sorg och skratt.
 
Hina Machida blir kär i sin lärare, och när hon svimmar på en lektion följer han med henne till sjukhuset. Där råkar hon höra sin lärares doktor prata om en tumör i hjärnan. Det Hina inte vet är att det är hennes lärare, och stora kärlek, som har fått tumören. Hon tror att det är hon själv.
När hon frågar sin lärare om hon ska dö, så fattar han att hon tror att det är hon själv som ska dö. Då ljuger han för henne, och säger att det är sant...
 
Jag rekomenderar den här till ALLA. Se den på gooddrama.net.
 
 
 
 
OBS: SPOILER ALERT! (Bläddra inte ner om du inte vill få en hint om slutet) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slutet var verkligen speciellt. Man får liksom inte veta hur ''det hela'' slutade. På något sätt känns det bra, men på ett annat inte. Men jag tror att Koga-sensei dör, det känns liksom så när Hina står med sina Teru Teru Bozu spöken vid sjön och man får höra deras samtal.
Jag grät inte, men jag var nära inpå....