South Park - Mr. Hat Kumako - march 2018

♥ Kläder från 00-talet ♥

 Jag började följa Instagramkontot @shoptunnelvision för ett ganska bra tag sedan, mest för att jag gillade bilderna på fula 90/00-talskläder. Men det dröjde innan jag kollade in själva affären, det var ganska nyligen faktiskt som jag gick in på deras hemsida (länk här) och jag blev kvar ett tag! Tycker det är så roligt att den här typen av kläder är lite poppis, är det inte det? Den här tiden är ju typ känd för att kläderna som var populära då var rätt fula. Men jag tycker att det är coolt. 
 
Det finns en avdelning med vintage-kläder, där man kan välja vilket årtionde man tycker bäst om. Jag valde 00's då det tidiga 00-talet är mitt favoritårtionde (för ett sådant måste man ha tycker jag), och hittade bland annat kläderna som ni ser på bilden ovan. Det som slog mig först är att de använder sig av modeller i olika storlekar, det är liksom inte bara smal och supersmal. Pluspoäng på det! De verkar vara noga med att försöka beskriva storleken på kläderna noga också. Också bra. Nu låter det som att jag är sponsrad men det förstår ni säkert att jag inte är, jag tycker bara om kläder. 
 
Dock är det dyrt så jag kommer nog inte handla där. Men jag gillar att skrolla igenom kläderna och titta efter inspiration. Jag skulle nog inte lägga mycket pengar på att köpa något andrahandsplagg från USA, så länge det inte var något väldigt speciellt. Mycket av det jag såg på sidan går att hitta i vanliga andrahandsbutiker i Sverige, liksom. 
 
De har nya kläder (och prylar) också, jag gillar deras solglasögon som de säljer. Jag har förresten köpt ett par nya solglasögon, ett par som jag velat ha ett tag. Jag gillar trenden med små solglasögon, brukade avsky det förut men nu tycker jag att det är rätt coolt. Dock tror jag inte att jag har ansiktet för det. Jag gillar inte mig själv i solglasögon överhuvudtaget, men jag tror att de här kanske passar mig. Det hoppas jag i alla fall! De är rosa och lite Paris Hilton eller typ parfymreklam från 200-någonting, ni kommer förstå när jag visar dem. 
 
Japp. Det var det jag ville säga i det här inlägget. Vi hörs!
 
 
 

♫ Tre roliga musikvideor ♫

 Letting Go Of The Monster
Vi behöver inte prata om att jag brukade tycka om Amy Can Flyy, vi kan egentligen låtsas som att det aldrig hände och som att jag aldrig berättat det för er. Men vi kan prata om den här musikvideon. 2010 var det säkert min största dröm att vakna och se en snygg kille med emolugg stå och spela gitarr i min säng precis ovanför mitt huvud. Men 2018 är det fan bara otäckt. Kan inte komma över hur otäck trummisen ser ut i början när han bara sitter där och ler och spelar på sina trummor. Fyfan. 
 
Det värsta är sångaren. Han är så jävla creepy. Tänk att du bara försöker gå runt och göra dig iordning på morgonen och var du än vänder dig så ser du honom stå där och glo på dig med sin ''jag tycker att jag är rätt gullig tycker inte du också det?''-blick. Jag vet inte vad ni tänker men jag hade ringt polisen. Tycker inte ens att det är kul i den här videon. 
 
I slutet ser det lite ut som att tjejen och sångaren är lite loveydovey lite småkära kanske lite bara, men ärligt talat, hade ni verkligen valt sångaren i det här bandet? Det är ju solklart att det är han i skjorta och munkjacka som är snyggast eller va nej va jag skojar bara. 
 
Get Down (You're The One For Me)
Jag visade nyligen den här för min syster och hon skrattade så att hon nästan grät. Visst är videon lite töntig bara för att den är gammal och för att dansen ser lite rolig ut, men det som är allra roligast är att hela tiden titta på vad de andra i bandet gör medan en av medlemmarna sjunger. Och liksom att se vad som pågår i bakgrunden.
 
Det kanske bara är vår humor men det är något som är så roligt med hur man i slutet av videon ser Nick Carter bara ligga på golvet. För att sedan klippa till en närbild av honom där han sjunger och sedan tillbaka till hur han ligger på golvet och sedan hoppar upp. 
 
Tycker det här är ett ganska vanligt förekommande ''fenomen'' bland pojkband. Ni vet, killar kan ju inte bara stå i bakgrunden och dansa och se glada ut (som tjejer kan göra) för det vore ju inte så manligt. Därför ser det så dumt ut när de står där och liksom försöker se tuffa, snygga och/eller avslappnade ut. Har ni sett videon till ''What Makes You Beutiful'' av One Direction? Ja, det har ni naturligtvis gjort. Men kolla på den igen, den är pinsam på en helt annan nivå! Där är liksom alla i bandet som de i bakgrunden.
 
Annars tycker jag faktiskt om den här musikvideon, den är rätt cool, definitvt en av mina BSB-favoriter (för sådana måste man ju ha). 
 
Dota i Bobster
Ni bara ''det här är ingen musikvideo!''. Och nej, det är det inte. Men det skulle nästan ha kunnat vara det; Basshunter ser svettig ut och står mitt i en hop av massa unga tjejer och ser awkward ut. Det är ju liksom beskrivningen av både videon till Boten Anna och Dota (seriöst, klicka på länkarna om ni inte har sett musikvideorna, det är så pinsamt!!!). 
 
Nej, jag tog med det här klippet för att, ja delvis för att det är Bobster. Minns ni Bobster? Det var programmet som gick lite senare på dagen, för alla stora barn. De hade med artister och sådant, det var skitkul. Men nu när jag hör introt så låter det som att de säger ''Lobsteeer, mama''. Tycker inte ni också det?
 
Om ni pallar kolla på hela klippet så är The Sounds med, och det är inget fel på dem. You go The Sounds! Men om ni spolar till 6:30 så får ni se en väldigt awkward Basshunter som inte riktigt vet vad han gör där. Han tänker nog att hans lyssnare är coola gamerkillar och de där snygga, unga tjejerna som han dansar med i sina videor. Men så är en stor del av hans fans barn födda mellan typ 1994 och 2001, haha! Den värsta sorten! 
 
Nej, jag ska inte vara elak mot Basshunter. Vad vore min barndom utan honom? Men om ni är sådana människor som flyr skrikande från så kallade ''cringe compilations'', precis som jag, är den här videon riktig tortyr. Kolla bara när Basshunter ska uppträda med sin låt ''Dota'', och låten går igång innan han ens hunnit föra micken mot munnen (se 8:45 i klippet). Det är så pinsamt och så jobbigt och alla barnen som står runt honom och är publik är inte alls entusiastiska och det är så pinsamt. Stackars Basshunter. 
 
Förresten så älskar jag att det första hon frågar är hur man uttalar Basshunter. Jag uttalade det BaSShunter tills jag var typ tolv, jag missade uppenbarligen det här avsnittet av Bobster. Synd!
 
 
 
 
 
 
 

Vilken Britney är du idag?

Jag tror jag är en blandning av två, fem och tretton.