South Park - Mr. Hat Kumako - january 2017

Har jag gått för långt?!?! *INTE CLICKBAIT*

Here I am. This is me. There's nowhere else on earth I'd rather be. Äh jag bara skoja. Jag tror att det är vår ute och går därför klädd i den här hiskligt fula (men snygga) jackan. Nej men seriöst, hur kan det fortfarande vara januari? Hur kan det inte vara april redan? Jag är redo för solsken och den här fula jackan! Även för den nya jeanskjolen jag köpte idag (för fyrtio kronor) som sitter jättefult på mig, men jag jobbar på att göra hela min garderob 100% denim. Jag tänker denim jackor, denim byxor, kjolar - hela köret! Hittils har jag en jacka, flera kjolar och till och med en plånbok! Jag har en skitsnygg klänning också som brukade vara min favoritklänning förut. Men nu går den inte att knäppa längre. Haha! 
 
Ni bara ''vad fan har din coola rosa flip phone med saken att göra?'' och jag bara ''aesthetics??''. Jag vet att det borde vara en rosa Motorla Razr men någon sådan har jag inte. Det där lilla hänget på plånboken är ena halvan av ett bästa vänner-hjärta som jag fick av min kompis när vi var typ tolv. Det var väldigt mycket drama med det där hjärtat då min kompis tidigare delat det med en annan kompis, som sedan blev sur på henne och gav tillbaka det, och då fick jag det istället. När den andra tjejen fick se det blev hon jätteledsen. Gud, saknar inte ni allt drama på mellanstadiet? 
 
HUR SOM HELST. Dagens Lizzie McGuire inspo kommer här! Omg borde jag göra en glitterfy banner bara för det här? 
 
 
Jag kanske borde göra en signatur i Glitterfy också, bara för att öka trash-värdet på den här bloggen med ungefär 110%! Vi hörs imorgon, eller i övermorgon eller så, har inte så mycket koll längre som ni kanske märker. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You @ me

 
 

Isabelle Palmer

Jag har tittat på Ebay varje dag sedan typ i början på december då jag är på jakt efter min första American Girl-docka. Har speciellt letat efter Julie men alltså, jag tycks aldrig hitta en i bra skick och för ett bra pris. Dessutom har jag börjat fundera på om det är någon annan docka jag gillar. American Girl har varje år en docka som är typ ''årets docka'' (Girl of the Year). I år är det en docka som heter Gabriella, förra året var den en som hette Lea, året innan det var det Grace och årets docka 2014 var Isabella Palmer, ni ser henne i kollaget ovan. Har börjat gilla henne lite smått men hon är tyvärr inte särskilt billig på Ebay... Men jag tror säkert att man kan hitta henne till ett bra pris om man bara har lite tålamod. Isabelle är en dansare och hennes favoritfärg är korall. Det som är speciellt med henne är att hon har rosa hårförlängningar, vilket är så coolt. Jag föredrar hennes ansikte framför Julies. Julie har ''Josefina mold'' medan Isabelle har ''classic mold''.
 
Jag har även tittat på American Girls andra dockor, som inte är någon speciell karaktär. De heter ''Truly Me'' numera men jag tror även att de har gått under namnen ''My American Girl'' och ''Just like you'' bland annat. Det är helt enkelt dockor med olika hudfärger, ögonfärger, hår och så vidare. Jag gillar nummer femtionio till exempel, men jag har inte hittat henne till ett pris jag har råd med...
 
 

Vad säger ni barn? Det här var väl ett intressant blogginlägg?