South Park - Mr. Hat Kumako - february 2017

Min dator är sönder

Hej bloggen! Som ni kan läsa i titeln är min dator sönder. Jag har gråtit jättemycket, inte för att jag desperat behöver en dator, utan för att jag inte vet hur det blir med mitt gymnasiearbete. Vet inte om det kommer gå att rädda. Om inte - då vet jag inte vad jag gör. Efter allt jobb jag har lagt ned menar jag. Lite säkerhetskopiering har jag gjort men det är runt 30 sidor dokument som jag just nu inte kan få tag i. Jag vill inte ens tänka på det. 
 
Jag har fått låna min mammas iPad så att jag kan se på Lizzie McGuire och blogga, men jag kommer inte kunna göra några finà blogginlägg tills datorn är lagad, vilket jag hoppas att ni förstår. Men jag lovar att uppdatera er hur det går. Önska mig lycka till! 
 

Mary-Kate och Ashley Olsen

Var ni också Mary-Kate och Ashley Olsen-fans när ni var yngre? Jag vet inte riktigt varför jag gillade dem, jag såg dem i filmer några gånger, och jag har för mig att jag tittade på deras serie ''So Little Time'', men jag minns inte säkert. Mest minns jag dem bara som två tjejer jag avundades och tyckte var så coola. Min kompis hade maskeradkalas med tema kändisar en gång och då klädde jag ut mig till Mary-Kate (jag har för mig att det var hon i alla fall, det kan ha varit Ashley men jag vet att Mary-Kate var min favorit, av någon anledning) och min bästa kompis var min livvakt. Han sprang runt mig hela tiden och jag bara ''no paparazzis please''. 
 
Mary-Kate och Ashley Olsen är för er som inte vet två skådespelerskor som också är tvillingar. De fick sin första roll i serien Huset Fullt, när de bara var nio månader gamla. Därefter har de gjort många filmer och serier, numera har de klädmärken och sådant tror jag. Jag har inte tänkt på dem så mycket de senaste åren men nu när min aesthetic är väldigt y2k så kan jag släppa in dem i mitt liv igen, jag vet, det är lite elakt men jag tror inte att Ash och MK bryr sig så mycket if u know what I'm sayin'. Men jag har i alla fall kvar deras ''Sweet 16'' böcker i min bokhylla, jag har inte läst dem sedan jag var typ tolv men hey... 
 
Min favorit var ''Den bästa sommaren'', den handlade om att någon av dem blev kär i en kändis och så blev de tillsammans eller något. Jag vet inte, jag brukade läsa den och tänka på mig och Bill Kaulitz. 
 
 
 
 
 

Dagens outfit + shopping

 
Jag och min mamma gick ut för att kolla i second hand-butiker idag, så jag fick äntligen tillfälle att klä mig i något annat än mjukisbyxor. Jeansen är från Gina Tricot (de är bootcut typ), jackan är från H&M och allt annat är second hand. Tröjan köpte jag inte för så länge sedan, den är jättesöt. Sedan älskar jag mitt coola/fula halsband, det är typ mitt favoritsmycke just nu. Väskan har jag pimpat själv, jag gjorde det igår faktiskt när jag tittade på Lizzie McGuire... 
 
Tyget kommer från en tröja som jag köpte för att sy om till mina dockor, men det blev aldrig av. Sydde på lite pärlor och sådant också, tycker det blev så fint! 
 
 
Här är vad jag köpte. Den stickade tröjan är faktiskt rosa i verkligheten, och lite glittrig. Så den är definitivt finare än vad den är på bildern. Linnet... ja. Jag gillar modellen och jag tycker det är rätt fult, så det passar ju mig och min stil!