South Park - Mr. Hat Kumako - april 2017

Ännu mer nya kläder till dockorna? Ha! Det hade jag aldrig trott!

Jag har gjort en ny outfit till Frida! Det är så enkelt att göra dockkläder av strumpor, jag har gjort en hel del. Nu gjorde jag en ärmlös polotröja och en blommig kjol. Tycker det blev rätt fint, men det är en ganska mogen outfit. Inte att den är för vuxen eller så, men det är ju inte direkt vad ett barn skulle ha på sig kanske. Jag vet inte exakt hur gammal jag skulle säga att Frida är, men jag tänker mig runt tio år kanske. Vet att många som har AG-dockor tänker sig att de är mycket äldre än så, jag har sett folk ge sina dockor navelpiercingar, tatueringar och smink. Det gör mig lite obekväm på något sätt, för mig känns det nästan som att man skulle rita en tatuering på en bebisdocka. Sjukt konstigt, AG-dockorna är ju så tydligt barn, enligt mig i alla fall. 
 
Hur som helst. Strumpor är fett bra att göra dockkläder av! Man kan göra kjolar och tröjor hur enkelt som helst. De här blommiga strumporna som jag gjorde kjolen av har jag även använt när jag gjorde det där setet till Angelina (bilder här). Så de kan matcha lite! 
 
Idag är det valborg, ska ni fira? Det är alltid ett valborgsfirande i Slottskogen här i Göteborg, och jag bor precis intill Slottskogen, så jag behöver inte gå ut, jag behöver bara öppna fönstret så hör jag musiken och allting. Det är faktiskt ganska praktiskt när det är festival också, ni vet Way Out West. Jag har hört en massa bra livemusik, Kanye West, Outkast, Zara Larsson...Varför betala för en biljett när man kan lyssna från sitt sovrum helt gratis!!?? Hahahah!!! :pPppPPPPppp;P
 

Jeans, jeans, jeeeeeaaaanssss!!!!

Jag hade tråkigt och började därför ta foton på mina kläder... Slogs verkligen av min kärlek för jeans. Inte för att jag har så mycket jeansgrejer men ändå, jag har en del. Jag vet att den blommiga jackan inte är av jeansmaterial men den fick vara med ändå, tycker så mycket om den. Den mörka jeansjackan är som ni säkert vet från H&M, den ljusa är min mammas gamla från 90-talet (vet, så aesthetic). Den kommer faktiskt från Levi's! 
 
Jeanskjolar är mina favoriter. Klippte nyligen sönder min gråa, korta jeanskjol och därför har jag bara tre kvar. Den blommiga köpte jag för snart tre år sedan på H&M, använde den jämt första året i gymnasiet... Seriöst, hade typ på mig den kombinerat med en långärmad tröja under en t-shirt typ varje dag. Den långa kjolen till höger är från Forever 21, och den andra köpte jag i en second hand-butik. Vill verkligen ha en ljusare jeanskjol också, men jag tror att jag måste lugna mig när det gäller jeanskjolar... 
 
Har ju vanliga jeans också, men de blir så fula när man fotograferar dem... Förut avskydde jag jeans på jeans, har fortfarande lite svårt för det men jag har börjat använda mina jeanskjolar och jeansbyxor tillsammans med mina jeansjackor och det är så jeanssnyggt jeans jeans denim yeah. 
 
 
 
Publicerat i MODE
Taggar: jeans jeans yeah / ohh i wanna dance with somebadehh / sa någon denim???
Kommentarer (0)

Kattklänning = ♡

 
 
Jag såg den här Our Generation outfiten för första gången för några månader sedan och tyckte redan då väldigt mycker om den. Dels för färgerna såklart, men mest för katterna. Det enda tråkiga är väl att själva klänningen och tröjan sitter ihop, men det får man väl räkna med... Har hittat den på en svensk sida nu i alla fall och funderar på om jag borde köpa den. Tror Frida vill ha den, och jag vill att hon ska ha den. Att köpa eller att inte köpa, det är frågan. 
 
Nu ska jag äta choklad. Har två stycken 200g Marabou hemma. Life is good.