South Park - Mr. Hat Kumako - november 2016

Jul på Liseberg

Om jag skulle beskriva Jul på Liseberg med tre ord så skulle jag nog säga jullåtar, ljusslingor och fejksnö. Samt mycket folk, förstås. Nej men jag är ju inte ett stort jul-fan så det var väl kanske inte det vackraste jag varit med om. Det fanns en liten, men cool medeltidsby och ett ''Lappland-område'', och där skulle det finnas renar men de var inte där. Så det var ju rätt tråkigt. Men min syster köpte godis och jag fick ta så mycket jag ville, så det var ju bra och efteråt åkte jag hem till min pappa och åt vit choklad. Så yeah. Bra dag. 
 
Imorgon är det december. Är ni taggade? Jag har bara drygt två veckor kvar av skolan innan lovet så jag försöker tänka positivt. Julmat är ju rätt gott eller hur? 
 
 
 
 
 

Jag är tillbaka!

Hej igen kära läsare. Det var ett tag sedan vi sågs sist. Eller ja, det var två dagar sedan. Men jag har saknat att blogga under dessa två dagar! Anledningen till min frånvaro är min dator. Den fick nobelpris i segast dator i hela världen (skämt åsido, men den var rätt seg) och det visade sig att den där uppdateringen jag gjort inte var tillåten. Så jag fick lämna in datorn till IT-support här på skolan för en återställning. När man återställer datorn så försvinner ju alla filer och det gjorde mig väldigt stressad med tanke på att jag hade över 4000 filer. När jag fick det här beskedet så var min pappa snäll nog att ge mig min julklapp i förtid - en extern hårddisk. Jag älskar den med hela mitt hjärta, det finns plats för 1TB med grejer så därför fick jag plats med alla mina filer. 
 
Men nu är min dator återställd och snabbare än någonsin! Så nu kan jag äntligen blogga igen. Se fram emot bilder från Liseberg i söndags samt en makeover av min nya Monster High-docka som min mamma hittade åt mig i en second hand-butik. Ska bara få hem hennes kläder först. YAY! Alltså på tal om det, lever livet som artonåring alltså. Jag har gjort två beställningar helt själv hittils och jag känner mig så cool. Det är så enkelt dessutom? Speciellt om man betalar med PayPal. Det är bara ett klick och så pang, är man lite fattigare än innan. Så underbart <3 
 
Jag har hur som helst inga bilder på datorn än så länge så jag lägger bara in en bild från mitt arkiv på mig när jag var coolare än vad jag är nu. 
 
 
 

Everybody look at your hands

 
Alltså jag är så trött på min dator... Den funkar skitdåligt helt plötsligt och det gör mig så stressad, vad är ett liv utan en dator? Hur ska jag klara mig? Okej nej jag överdriver, så dålig är den inte, det är bara det att den är ett snäpp segare än den varit tidigare och dessutom kommer jag inte åt mina bilder. Att jag måste spela Sims 4 på min gamla PC är också jobbigt, jag älskar den som sagt men den är väldigt seg och låter som ett jävla ånglok eller någonting. Hade tänkt visa bilder från Liseberg men nej, det fungerar ju inte. Så vad ska jag göra? Jag lägger in en bra låt här så länge så får vi hoppas att jag löser det här med min dator. 
 
Jag var besatt av den här låten när jag var typ tolv. Fråga mig inte varför. Eller jo, snälla gör det. Svar; den är bra.