South Park - Mr. Hat Kumako - march 2016

Throwback Thursday: CRABCORE

 
Idag när jag umgicks med Ebba så pratade vi en del om ''the good old emo days'' och nu när jag satt och kollade runt på ''good old emo days things'' så kom jag och tänka på crabcore. Holy fuck, jag har helt förträngt crabcore. Tills nu, när jag såg den här videon. Okej jag brukade tycka om den här låten men nu kunde jag inte sluta skratta åt videon, fy fan vad roligt. Kändes typ som om jag skulle kvävas av mitt eget skratt. Hahaha det är så jävla roligt, ni måste kolla! Jag skrattade ännu mer vid 2:47 när låten helt byter stil och hahaha, jag orkar inte. Bara se videon. 
 
 
 
Publicerat i MUSIK
Taggar: musik / nostalgi / the good old emo days / throwback thursday
Kommentarer (0)

♡ Inspiration ♡

 
Idag bjuder jag på ett trevligt litet inspirationskollage! Gick verkligen crazy den här gången, körde på med klistermärkena och en galen bakgrund. Galet! Wow! Crazygirl_98! Nej men sorry att jag byter aesthetic typ varannan sekund men alltså det är inte lätt när allting är så himla fint. Men det är okej, jag tycker att man får gilla vad man vill, hur mycket man vill och när man vill. Så länge det inte är något dåligt, typ nazism eller något. Det ska man väl helst inte gilla alls. 
 
Men idag är en bra dag för jag ska nämligen träffa Ebba! Vi har inte setts en enda gång i år och nu ska vi ge varandra födelsedagspresenter samt gå på Universeum! Kommer bli så kul, det var längesedan jag hittade på något roligt utanför lägenheten. Framför allt var det längesedan jag träffade Ebba. På lördag ska jag göra ännu en kul grej utanför lägenheten - kan ni gissa vad det är? Det är något jag gör varje år... JAG SKA GÅ PÅ SCI-FI MÄSSAN! Är verkligen så taggad, det räknas väl inte som ett konvent men det är mitt första nörd-event i år i alla fall! Peppen. 
 
Publicerat i MODE
Taggar: aesthetic / inspiration / inspirationskollage / mode
Kommentarer (0)

Gissa vem som har slösat pengar igen?

 
Idag tänkte jag visa lite nya kläder som jag har köpt från H&M! Jag satt och slötittade igenom H&Ms rea och hittade en jättefin kjol och tröja som jag ville ha! Kjolen för att den var lång och i en så himla glad och somrig ljusgul färg, och tröjan för att jag har sett this guuurl ha på sig den och jag tycker att den är så himla gullig. Dessutom var den fett billig, så jag slog till! Jag överlät sedan datorn till min mamma så att hon kunde hjälpa mig betala men istället började hon titta på byxor åt mig eftersom att jag har klagat som fan över att alla mina jeans sitter åt och är obekväma. Hon hittade två par byxor åt mig, ett av dem är bara ett par vanliga blåa jeans så de tog jag inte kort på men det andra paret är ett par jazzbyxor! Jag absolut älskar att de här byxorna har blivit mode igen, de sitter så himla snyggt och bekvämt. Ahh, jag känner mig som mitt tioåriga jag igen... Jag brukade gå på jazzdans faktiskt, haha. 
 
Jag är i alla fall nöjd med det jag köpte, men FUCKING HELL nu ska jag spara!!!! JAG LOVAR OCH SVÄR! Jag har ett problem, verkligen alltså omg. Jag tror att shopaholic-genen finns i min släkt för jag är verkligen inte ensam om att köpa för mycket kläder i min familj... *host*mamma*host*. Men nu ska jag vara duktig! Sommaren börjar faktiskt närma sig och jag ska antagligen resa iväg till den där hemliga destinationen, vilket jag är så taggad på. Verkligen, jag ser så fram emot att få komma iväg och bara få... gosa med små lurviga djur som säger bäää... <--- LEDTRÅD. Inte för att det kommer hända men alltså. Man kan ju alltid drömma...