South Park - Mr. Hat Kumako - june 2016

Resan till Gotland (TREDJE DAGEN)

TREDJE DAGEN
Kvällen innan hade jag tittat upp en busshållplats som låg lagom nära Högklint, vilket var ett ställe som vi verkligen ville åka till. Vi gick upp i tid, åt frukost och begav oss till busstationen igen. Det var jättevarmt, den varmaste dagen under tiden vi var där tror jag! Resan till busshållplatsen (som förövrigt hette Lunds) gick snabbt. Det var ett gångavstånd på typ 3 km från busshållplatsen till själva Högklint, det tog väl typ trettio minuter att gå ungefär. Det var en så fin gångväg, vi gick längst en bilväg förbi en massa fält med blommor och även en fucking hage med fucking får. KAN DET BLI MER PERFEKT ÄN SÅ??? De bräkte och shit, fuck yes. Vi såg även en jättestor spindel. Det var trevligt. 
 
Högklint var helt fantastiskt, det var så högt och så mycket hav och så fin natur och jag ville typ gråta. Nej det ville jag väl inte, men jag satt där och tittade och det var så himla vackert. Verkligen en perfekt dag att åka dit! Det fanns också en liten promenadsträcka som gick in i skogen, vi hann gå på den en liten bit och alltså det var så fint! Vi hittade små random utsiktsplatser med helt fantastisk vy över vattnet, och även små random grottor och en typ rauk nästan. 
 
Alltså jag tog så många bilder, men det var så fint! Klicka här om ni vill se ytterligare bilder. 
 
Vi var dock tvugna att gå ganska snart, eftersom att vi behövde hinna med bussen tillbaka till Visby. Vi klev av bussen vid Ö&B, köpte lite fika och gick sedan till ICA och köpte plocksallad. Vi hittade en jättemysig plats vid ringmuren där vi satte oss och åt, jag råkade även spilla en klick Rhode Island-dressing på ringmuren och jag har fortfarande dåligt samvete. Sry Gotland. 
 
Därefter gick vi till hotellet och bytte om till badkläder, vi bestämde oss nämligen för att bada. Vattnet i havet var iskallt, och jag tycker egentligen inte om att bada, men jag ville så gärna kunna säga att jag har badat i Visby och dessutom skulle det bli ett nice blogginlägg. Så jag badade lite ändå *host* doppade mig lite *host*. Det var kul att bada i alla fall, och ännu mer kul när färjan åkte förbi och det kom värsta höga vågor. Har skrivit ett inlägg med bilder från årets första dopp HÄR. Men den här bilden förtjänar att visas igen, den är fucking bomb yao. 
 
Vi gick sedan tillbaka till hotellet och somnade båda två. Östersjön is weird, I'm telling you. Jk men vi var fett trötta, men när vi vaknade så bestämde vi oss för att gå en liten promenad. Det var trevligt men jag har inte så mycket bilder, bara en på en väg samt en på min systers skola (inte hon som följde med mig på resan som gick på den skolan som hade skolavslutning i dag ett utan min andra syster min näst äldsta storasyster alltså fattar ni ahhh family <3).
 
Sedan gick vi och köpte Happy Meal igen. Vet inte om vi gjorde något mer... Nej vi hängde nog bara på hotellet och såg på film. Coolcool. 
 
 
 
 
 
Publicerat i RESOR
Taggar: Gotland / Resan till Gotland / Visby / resa / sommarlov
Kommentarer (0)

Ont i tån :(

Jag minns inte om jag skrev något om det förra sommaren, men jag fick världens största skavsår på undersidan av foten när jag var ute och sprang, och så kunde jag inte gå ordentligt på jättelänge. Well, det har hänt igen. Fast inte på undersidan av foten, utan på lilltån. Och jag sprang inte, jag gick omkring inne på Toys R Us eller något, haha. Det är inte lika stort och hemskt den här gången så det är okej, men jag tycker inte om att ha sår. Satt hela kvällen igår och trodde att jag skulle dö av blodförgiftning eller något, haha. Proppade mig full med choklad och kramade min nya docka (bilder kommer!!!) och då kändes det bättre. Men jag blir så himla paranoid! Typ ''åhnej nu känner jag mig lite snurrig, that's it, jag kommer dö. Borde jag skriva ett testamente nu eller typ säga vilken låt jag vill ha på begravningen vilken låt vill jag ha då kanske Superduperkillen eller typ Why is the rum gone''. 
 
Nej men jag är okej. Tänkte ta en liten break idag från Gotlandsinläggen i alla fall, annars blir det så mycket om samma sak. Nu sitter jag och äter lasagne och ser på YouTube-klipp. Älskar lasagne, det är typ det godaste som finns. Blev så sugen på det idag när jag var ute så pappa köpte det till mig på vägen hem. Thanks daddy. Misstolka inte det. Daddy är ett helt oskyldigt ord. You pervs. 
 
Har ni saknat mina webcambilder??? Haha. Inte jag heller. 
 

WILDCATS!

Pappa och jag gick runt till lite olika second hand-butiker idag eftersom att jag letar efter två The Sims 2-spel (Jorden Runt och Kul för familjen prylpaket). Jag hittade dem tyvärr inte, men jag ska fortsätta leta! På Emmaus vid Backaplan här i Göteborg har de dock en väldigt stor avdelning med DVD-filmer och jag hittade High School Musical-filmerna för bara tjugo kronor styck. Köpte jag dem? Ja. Var det ett slöseri med pengar? Nja. Jag vet inte, nu när jag har en DVD-spelare på mitt rum så kan jag kolla på hur mycket film som helst och HSM filmerna är fett kul. Jag gillade dem när de kom och så, men jag vågade aldrig riktigt säga det till någon. Det ansågs ju rätt töntigt att gilla HSM, och jag ville ju inte vara töntig. Men fan vad sorgligt det var här sista filmen kom, och de sjöng den där ''Hiiigh schoool musicaaaaaaaaaaaal'' i slutet. Fällde nog några tårar. Jk. Jk. 
 
Jag har förresten hört att de ska göra en ny HSM, fast inte med samma skådisar. Så sämst? Förresten hade de Hannah Montana filmen på Emmaus, ville typ köpa den... Jag såg den på bio när den kom, jag fucking älskade all musik i den filmen. Men det sa jag inte. Jag bara ''den var okej'' men inombords jag bara ''BOOM BOOM CLAP BOOM DE CLAP DE CLAP''. Jaja, skitsamma. Tror jag ska ha HSM-marathon snart i alla fall. Eller så ser jag en film varje kväll i tre kvällar i rad. Förresten, är det bara jag som inte tycker Zac Efron är snygg? Jag tycker nästan att han är motbjudande. Lol.