South Park - Mr. Hat Kumako - july 2016

Känner deppen

Hej allihopa! Idag var sista dagen på NärCon, och nu är jag tillbaka i Göteborg. Så nu är det över för i år, känns jättetråkigt... Det är inte direkt så att jag skulle vilja vara på NärCon 24 timmar om dygnet året runt, men det är så kul att ha något att se fram emot. Nu väntar bara en sak, skolstarten. Mitt sista år i skolan. Ahhhhh, försöker att inte tänka på det. 
 
Precis som alltid kommer det komma upp inlägg om NärCon samt en video, förhoppningsvis! Jag fotade lite men mest filmade jag. Och så shoppade jag såklart, sjukt lite jämfört med andra år men det kommer ändå ett inlägg på det också. Tänkte börja redigera videon nu i alla fall, låt oss hoppas att jag inte börjar gråta!!! KÄNNER DEPPEN. 
 
 

Fashion from Beyond Retro

Beyond Retro är en sådan där affär som jag ofta besöker men som jag aldrig handlar ifrån. Många av kläderna som säljs där är asfula tycker jag, men det finns en hel del fint också och det är väl det som är det fina med second hand. Beyond Retro har en kul hemsida i alla fall, där man kan titta på kläder och ibland hittar man ett guldkorn. Jag hittade flera och bestämde mig för att göra ett gammalt hederligt klädkollage. Alla klädesplaggen kommer alltså från Beyond Retro. Min inspiration var lite 80 och 90-talet, fast inte asfult utan bara lite fult. Fulsnyggt. 
 
 
 
Publicerat i MODE
Taggar: klädkollage / mode / modekollage
Kommentarer (0)

Angelinas nya pyjamas

Det är faktiskt sjukt kul att sy dockkläder! Jag hade med mig Angelina till mamma förra veckan och där hittade jag en bit tyg som jag snott från syslöjden i typ åttan. Lol. Men jag tyckte det var gulligt så jag sydde en pyjamas till Angelina, tycker den blev så gullig! trodde det skulle vara jättesvårt att sy byxorna men det var nästan enklare än att sy tröjan. Jag kan tycka att det ser lite konstigt ut att molnen på tröjan går åt andra hållet än molnen på byxorna, men rosetten blev i alla fall fin. Så jag är nöjd!
 
Jag skulle faktiskt vilja fortsätta sy kläder till mina dockor. Jag har faktiskt några idéer. Det blir nog snyggare om man syr på maskin men jag gillar verkligen att sy för hand, det är så mysigt att sitta och pyssla liksom. Kan knappt vänta tills jag påbörjar mitt nästa syprojekt! Eller tror ni det kommer bli ännu en grej som jag tröttnar på direkt? DET ÅTERSTÅR ATT SE!