South Park - Mr. Hat Kumako - february 2016

Hemma idag

 
Jag har varit hemma från skolan idag för att typ ''hinna ikapp''. Fast jag har inte gjort någonting, bara räknat veckorna till påsklovet i min almanacka. Det är typ bara fyra veckor kvar, sedan är det typ tio veckor kvar till sommarlovet. Så det är ju rätt nice. Men samtidigt känns det så himla långt, en massa prov och uppgifter sånt är ju kvar. Jag har ett prov på onsdag, en debatt på fredag, en inlämning nästa vecka och en massa inlämningar och prov veckorna fram till lovet. Tur att man kan fly från verkligheten på Internet bara titta på en massa fina bilder och blogga om ingenting. Men jag känner mig inte så insprierad faktiskt, min inspiration kommer i omgångar. Vissa dagar kan jag känna att mitt liv är värsta rosa, glittrigt och fluffigt men andra dagar känner jag bara ''meh''. 
 
Jag vill verkligen att min blogg ska vara som en representation av mina intressen, min personlighet och att den ska handla om mitt liv och min vardag, men ibland när jag går in på min blogg och tittar på den så tycker jag att den är så tråkig. Vissa inlägg lyckas jag bättre med än andra, såklart, men i vissa perioder känns det bara som om jag spottar ur mig värdelösa inlägg om ingenting. Jag har typ en bild i huvudet av hur jag vill att min blogg ska vara; kreativ, rolig och intressant med en massa färger och intressanta funderingar om allt möjligt. Men samtidigt vet jag att det är så svårt att blogga om superintressanta saker varje dag, speciellt när man är en sjuttonårig gymnasielev som sällan gör något utanför skolan. Så med tanke på det tycker jag att min blogg är rätt bra ändå. Men samtidigt blir man lite pressad när man ser andras bloggar, som är så himla bra. Jag brukar inte jämföra mig med andra men med bloggandet gör jag tyvärr det ibland. 
 
Men jag är ändå stolt över min blogg, den är mycket bättre nu än vad den var när jag började, år 2012. Jaja, nu ska jag fortsätta dricka min läsk och inte göra mina läxor. Ha det bra!
 

Oi Onodera

Jag var på Science Fiction Bokhandeln igår med min pappa och såklart var jag tvungen att kolla på yaoi-hyllan... Jag har velat köpa SIH böckerna på engelska jättelänge men alltså, jag har dem på japanska redan och de är lite dyra och jag vet inte. Men igår satt jag där och kände bara att jag behövde de två första volymerna i mitt liv. Så jag köpte dem och jag ångrar inte. De kostar 129 kronor styck så jag betalade 258 kronor för två stycken och alltså, det är inte mycket. De hade volym tre av Love Stage!! också men jag kan inte bestämma mig för om jag ska fortsätta köpa de böckerna eller inte. Jag har ju redan läst största delen av den mangan men det är så trevligt att ha böckerna hemma i sin bokhylla, det är så snyggt att liksom ha alla nummer uppradade och ja. Jag vet inte, ska jag göra det? Jag vill typ det.
 
Men alltså, jag älskar verkligen Shungiku Nakamuras manga, de är så himla bra. Jag önskar att jag hade fler volymer av Junjou Romantica. Kan de inte göra en ny release av den på engelska? Jag skulle köpa alla 20 volymer och ta slut på all plats i min bokhylla. Jaja, hur som helst, det jag gillar med den här mangan är att den stämmer så bra överens med animen, och då blir det roligare att läsa. Sedan får man ju mer av the dirty stuff också om man är intresserad av sådant... Nej men, jag hoppas att Shungiku Nakamura ritar mycket så att vi kan få en till säsong av Sekaiichi Hatsukoi... <3 Plz. 
 
 
 
 
 

Om jag vore en sim...

 
... så skulle jag förhoppningsvis bo i det här huset. Jag älskar att se på The Sims house build videos på YouTube, jag tror jag har sagt det förut men det är så himla avslappnande att titta på. Att det här huset är det gulligaste någonsin är ju bara en bonus. Jag är faktiskt lite sugen på att skaffa The Sims 4 när jag har skaffat mig en egen dator, men jag är fortfarande lite skeptisk till det spelet. Gillar inte att man inte kan ändra färgena hur som helst till exempel, som ni märker i den här videon så har han svårt att hitta nyanser av rosa som passar och så vidare. Men samtidigt tror jag att jag föredrar när det är lite enklare. Jag gillar verkligen The Sims 3 men ibland känns det nästan lite för mycket. Det är därför jag föredrar TS2, det är så simpelt men ändå lagom komplicerat. Tror de har försökt komma tillbaks till den känslan med TS4, så att man ska lägga mer fokus på att spela än att göra den perfekta simmen och så vidare... Jag vet inte, bara en känsla jag har fått. 
 
På tal om The Sims så har jag äntligen tagit mig tid att installera ''Livet i Lägenhet''! Hade aldrig någon lust att göra det under sportlovet. Min sim som jag spelar med just nu är visserligen på universitetet för tillfället, så jag måste vänta ett tag innan hon kan flytta in i en lägenhet, men jag ser verkligen fram emot det! YAY FÖR SIMS!
 
Hon är obviously ett jävla smartass. Jag gör alltid mina simmar supersmarta och de är alltid skitduktiga i skolan och har oftast inga vänner. Jag är en bra gud.