South Park - Mr. Hat Kumako - august 2016

Tre saker

​Tre saker jag skulle vilja uppleva igen: 1, Okej det kommer låta töntigt men se Tokio Hotel live... Hade varit kul att gå på deras konsert igen nu när jag är lite äldre. 2, resan vi gjorde i somras. 3, den gången i åttan när min lärare i svenska sa ''du är en dröm för en svenskalärare'' *gråter*

Tre saker jag uppskattar: Jag vet inte, det faktum att jag har någonstans att bo, får ordentligt med mat varje dag och att jag kan gå till skolan varje dag. 

Tre saker som jag vill ha: En tidsmaskin så att jag kan hoppa över vintern, en fjärde katt (jag skulle kalla den för Tengil, erkänn bra hahahahahahahahhahaha) och en maskin som ger mig oändligt med pengar för då skulle jag shoppa ihjäl mig men i slutändan så skulle pengarna förlora värde för mig och så skulle jag tröttna på att shoppa och bli buddhist. 

Tre saker jag älskar att göra: Jag älskar att sova, spela The Sims och läsa i gamla dagböcker och bara ''holy fuck''. 

Tre ord som beskriver mig: Resting bitch face. 

Tre saker jag vill bli bättre på: Att skriva, att fota och att måla. 

Tre saker jag inte kan vara utan: Mat, vatten, den där metalversionen av ''När vindarna viskar mitt namn''. 

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga: Omfg det sista jag gjorde igår innan jag gick och la mig var att se den här videon och inatt så drömde jag att jag träffade Babben Larsson på väg till skolan, men att jag inte vågade ta en selfie med henne och sen ångrade jag mig så djupt och var jätteledsen hahahaha fyfan vad kul. 

 

 

Happy Birthday to you all

Idag fyller min storasyster tjugo år, men eftersom att hon har andra planer idag så firade vi henne igår. Vi åt middag och så hade min mamma bakat två jättefina tårtor, och så fick vi såklart ge min syster presenter. Jag gav henne ett ljus bland annat, som doftade kladdkaka. Tycker faktiskt att jag lyckades med presenterna i år, till skillnad från typ... Alla andra år. Jag börjar bättra mig alltså. Hur som helst så var det trevligt, och nu får hon handla på systembolaget så jag antar att min syster kommer bli alkis nu. Sorgligt. 
 
Idag fyller även min goda vän Kim tjugo år, så jag lägger in en fin bild på oss här från förra veckan! Jag vet typ fyra stycken som fyller år idag, den 30 augusti. Är det typ ett populärt datum att vara född på? Känner ni någon som fyller år idag?
 
 
 
 
 

 
 
 

Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko

Eva och Adam är menade för varandra - eller? De har varit tilllsammans sedan de var elva år gamla men Eva börjar tvivla på om Adam verkligen är den hon vill vara med för alltid. Alla tar deras förhållande för givet och när Eva mer och mer börjar se att hon och Adam är som ett gammalt gift par så gör hon det oväntade; gör slut. För första gången på länge känner Eva en känsla av frihet. Men Adam kan inte riktigt förstå varför Eva gjorde slut, men vill hon inte vara med honom, och tycker hon att han är ''skolans barnsligaste kille'' (som Eva av misstag råkar säga inför hela skolan) så vill inte Adam heller vara med henne, trots att han inte vill något annat än att allt ska bli som vanligt. Han försöker gå vidare och det är då han träffar Petra. Men vad tycker Eva om det?
 
Ni vet att jag älskar Eva och Adam. Jag har läst alla böckerna, alla seriealbumen, spelat datorspelen, sett tv-serien och jag har till och med Eva och Adam-brädspelet. Jag har sett den här filmen så många gånger att jag nästan kan alla repliker utantill. Den är femton år gammal men jag tycker inte att den är omodern, tvärt om är det en film som funkar lika bra idag som den gjorde då. Samma sak med böckerna och allt annat, jag menar, jag läser böckerna än idag. Nu har ju jag sjukt dålig smak på böcker och läser helst böcker menade för folk som är typ tolv, men ändå! I love Eva och Adam. Men är den här filmen bra då? Alltså jag är nog inte rätt person att fråga eftersom att jag har ett sådant pass starkt nostalgiskt band till Eva och Adam, så jag kommer alltid älska den. Men den är verkligen en sån där film som Felix skulle kunna recensera... Jag säger bara det. 
 
Men som den (självutnämnda) Eva och Adam expert jag är så måste jag säga att det finns några problem med den här filmen, i alla fall om man ska jämföra den med böckerna, serien och tv-serien. Men vi ska inte gå in på det nu för då låter jag bara ännu mer töntig än vad jag gör annars, dessutom skulle jag spoila filmen. Men jag tycker att det är ett bra avslut på tv-serien, jag hade såklart gärna sett mer filmer eller ännu en säsong av Eva och Adam-serien men samtidigt tycker jag att det räcker som det är.
 

 
 
 
Publicerat i FILM & FOTO
Taggar: eva och adam / film / fyra födelsedagar och ett fiasko / recension
Kommentarer (0)