South Park - Mr. Hat Kumako - april 2016

Party Girl Outfit yes

 
Vi hade kulturdag i skolan igår, jag planterade några solrosfrön i en plastkruka och sedan åkte jag hem. Kulturdagar ftw! Jag testade att använda min nya bodysuit tillsammans med min nya kjol och det funkade ganska bra. Kjolen är så jävla bekväm, den är visserligen rätt mycket för stor men jag menar, hellre för stor än för liten! Den sitter uppe i alla fall, och den är i storlek L för er som undrar. Borde kanske ha tagit en M men så får det vara. Så kjolen + bodysuiten är alltså från Forever21 och min choker är från Glitter. Koftan har jag köpt second hand och strumpbyxorna är typ H&M idk. Jag kände mig fin i alla fall, trots att jag såg ut som trash men alltså, trash är fint. 
 
En grej med bodysuiten förresten är att den glider ner lite över brösten. Alltså inte oanständigt mycket men ändå så pass mycket att det syns lite klyfta... Ja ni ser ju på bilderna. Men jag tycker det är rätt snyggt ändå och jag menar, ingen klagar väl över att få se lite bröst liksom. Inte jag i alla fall. Hur som helst, den här outfiten får ett starkt B och kulturdagen får ett svagt E. Vad jag själv får för betyg i slutet av terminen vet jag inte men jag kommer nog aldrig bli en av de där eleverna som får komma fram på scenen på skolavslutningen och ta emot ett kuvert med pengar. Ahh, skolan <3 Making me feel worthless since 2004. 
Och ja juste, happy b-day Carl!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i OUTFITS
Taggar: Outfit / forever21 / gårdagens outfit / mode / style
Kommentarer (0)

Too many scrunchies

 
Jag fick mitt paket från Forever21 häromdagen och det innehöll bland annat den här bodysuiten (heter det bodysuit? Jag vet inte) och tre stycken scrunchies (de tre som ligger till vänster på översta bilden). De är lite mindre än de andra jag har men de är faktiskt väldigt snygga! Sedan köpte jag de tre andra på H&M, den vita har paljetter på sig och den kostade bara 30 kronor, sedan var jag ju bara tvungen att köpa den eftersom att this gurl har den och jag tycker hennes stil är så awesome så jag vill liksom kopiera henne. 
 
Jag kommer visa kjolen i några outfits senare eftersom att jag redan har använt den och den är så nice ahhh I love it. Bodysuiten är i storlek M förresten och den passar, men jag vet inte när jag kommer använda den... Förmodligen hittar jag något som passar bra ihop med den, den kommer nog bli fett nice att använda i sommar. Söt är den i alla fall, jag älskar färgerna! Och ja, det var väldigt smidigt att köpa ifrån Forever21. Kläderna har inte världens bästa kvalité men de är sjukt billiga och det tog inte ens en vecka för dem att komma hit! Kommer säkert handla där igen någon gång i framtiden. 
 
 
 

TMI tag (DEL 1)

(Eftersom att jag ännu inte fått några frågor till min frågestund *awkward* tänker jag svara på frågorna till TMI-tagen istället... Men det är inte försent att ställa frågor om ni vill det... Plz)
 

1 : Vad har du på dig? En rosa t-shirt, en rosa luvtröja, min nya jeanskjol från Forever21, svarta strumpbyxor och rosa skor. Rosa ftw. 
2 : Har du varit kär? Inte i någon jag känner IRL... Bara kändisar och folk på internet, om det ens går att vara kär i folk man aldrig träffat. 
3 : Har du någonsin haft ett hemskt avslut på ett förhållande? Inte direkt ett hemskt men ett awkward. Min enda förhållande jag någonsin haft avslutade jag eftersom att jag hoppades att en viss tysk rocksångare skulle bli kär i mig och jag ville vara trogen honom. Japp. Let's just say att jag inte har någon kontakt med den killen idag. 
4 : Hur lång är du? Jag vet inte! Runt 165 centimeter skulle jag gissa, har alltid trott att jag är runt 168 men enligt min skolsköterska här på gymnasiet är jag typ 162? Det är ett mysterium. 
5 : Hur mycket väger du? Nu har jag gått upp lite i vikt så jag väger runt 67-70 kg, men normalt sett väger jag 65 kilo ungefär! 
6 : Några tatueringar? Nej inga! Vet inte om jag vill skaffa någon, tycker det är fint men eftersom att jag är så himla ombytlig så skulle jag med stor säkerhet ångra mig direkt... 
7 : Några piercingar? Nope, och jag vet inte om jag vill skaffa några. Tycker det är fint men det är lite samma sak som med tatueringarna. 
8 : OTP? Det måste väl vara Phan (Dan och Phil) för att jag är jobbig och trash som fan. Men seriöst jag tycker att ''the phandom'' är så irriterande ibland, det är nästan så att man skäms. Dock kan jag inte låta bli att shippa Dan och Phil because they are cute and there is proof. 

9 : Favoritserie? Kan inte välja en! Måste nog säga Seinfeld, Modern Family, South Park, Dexter, Eva och Adam (lol)... Sedan är ju Solsidan rätt kul också, och några andra. 
10 : Favoritband? The one and only Tokio Hotel <3 4-ever in my heart <3
11 : Något du saknar? Just nu vill jag verkligen spela Sims 2, men jag har inte det hemma hos mamma och jag har aldrig tid att göra det när jag väl är hos pappa. Jag kan inte bara sätta mig ner och spela i typ en timme, nej jag måste få sitta där i typ fyra timmar och det kan jag inte när jag går i skolan. Tagga sommarlovet. 
12 : Favoritlåt? Jag vet aldrig vad jag ska svara på den här frågan, jag tror faktiskt inte att jag har någon... 
13 : Hur gammal är du ? Just nu är jag sjutton, men jag fyller arton i september (vilket är oerhört skrämmande)
14 : Stjärntecken ? Våg!
15: Någonting du letar efter hos en partner? Letar inte efter något speciellt. Hen bör väl gärna vara trevlig och någorlunda attraktiv? Jag vet inte. 
16 : Favoritordspråk? ''It is what it is'' - Honey Boo Boo's mamma
17 : Favoritskådespelare? Jag har ingen speciell tror jag. Det finns många som är bra men det finns ingen som jag verkligen gillar sådär. Jakub Gierszał är ju fett med snygg och duktig, så vi kan väl ta honom. 

18 : Favoritfärg? Rosa, lila, gult och svart. 
19 : Hög eller låg musik ? Hög som faen bro. 
20 : Vart går du när du är ledsen? Mitt rum eller något, jag vet inte. Brukar inte gå någon speciell stans. 
21 : Hur lång tid tar det dig att duscha? Brukar ta ganska exakt 15 minuter. 
22 : Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Femton minuter en kvart. 
23 : Har du någonsin varit i ett fysiskt bråk? Jag slog en kille när jag gick på mellanstadiet, tror dock inte det gjorde så ont på honom. Och ja, sedan försökte jag knuffa ner en kille för trappan när han kallade mig för ''bilddagboken-nörd'' men ärligt talat, han hade ju rätt... 
24 : Turn on? Fint hår + fina händer + fint ansikte + fin + trevlig + fin + Bill Kaulitz
25 : Turn off? Folk som bara pratar om sig själva hela tiden alltså omg, jag klarar inte av det. Har träffat för många sådana människor i mitt liv. Tror dock jag är lite sådan själv, haha dubbelmoral. 
26 : Anledningen till att du började blogga? Jag tycker det är fett kul och hade haft många bloggar innan, så den här bloggen var bara en i mängden, haha.