South Park - Mr. Hat Kumako - october 2015

✖ Halloween 3/3 ✖

Min snygga Halloween-outfit // Min coola Halloween-kompis
 
 
Dagens sista Halloween-inlägg! Tur, jag börjar tröttna på Halloween. Har inte firat alls, har tagit en promenad, bakat muffins och tittat på Big Brother. Det enda ''läskiga'' som hänt idag var när en knapp på min gamla dator  började blinka jättemycket och jag fick panik för jag hatar när saker blinkar för att jag är så himla SPECIAL!!! Nej men gud jag hatar när folk är så himla egotrippade och bara snackar om sig själva hela tiden. Typ ''jag är så här och så här, jag är en sådan här person''. Jag var på Operan med min pappa igår och vi såg någon föreställning som handlade om narcissism. Den var fett flummig och så men det var ändå intressant att se med tanke på att jag har tänkt på det så mycket...
 
En kul grej var att efteråt så fick vi bubbel (eftersom att det var premiär) och min pappa sa typ ''nej men det är inte alkohol'', så jag tog ett glas och drack en klunk och det var alkohol ändå. Så jävla äckligt! Mådde illa efteråt av smaken, och kände mig fett kriminell såklart. Så jävla swag men asså shhhhh gola inte!!!!
 
Okej nej juste det här är ett Halloween-inlägg. Nej men jag är fett trött på Halloween nu det är inte ens kul. Nu kommer november och kyla och snart kommer julen och jag hatar julen så mycket. Hatar vintern, hatar december, januari, februari... Usch, usch, usch!!! Mår illa bara jag tänker på det. Därför ska jag nu tröstäta chokladmuffins och se på patetiska instängda människor på tv.
Bästa Halloween någonsin!!! 
 
 
 
 
 
 
 

✖ Halloween 2/3 ✖

Ännu ett kollage?!?!?! OMG! Inte alls väntat! WOW!!! Nej men här får ni lite Halloween-inspiration ft. Dan och Phil. Halloween är ju inte en så jättestor grej i Sverige, visst går det att köpa dekorationer och sådant men om ni går in i valfri butik kommer ni märka att det redan går att köpa julgrejer... 
 
Btw är ''The Nightmare Before Christmas'' en julfilm eller en Halloweenfilm? Vi brukade se den på Halloween men alltså den handlar ju om julen. Fast ''This Is Halloween'' är ju typ Halloweenlåten nummer ett. Måste de krångla till det så? Liksom de får ju bestämma en helg, de kan ju inte göra det krångligt för oss och mixa ihop två högtider. Då känner jag inte för att se filmen alls, någonsin. Nej fyfan. Gud vad dåligt. Nej tack, Jack!!! säger jag bara. 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

✖ Halloween 1/3 ✖

 
Glad Halloween på er allihopa! Jag hoppas att ni har det bra. Jag tror inte att jag kommer fira på något speciellt sätt, ska sitta inne, äta choklad och se på Big Brother. Hoppas det inte kommer en massa barn och ringer på, då kommer jag inte att öppna. Minns när jag var liten hur förvånad man blev när vissa vuxna inte ville öppna dörren när man ringde på, men nu förstår jag dem. Fan vad jobbigt. Låt bli mitt godis dessutom.  
 
Men Halloween var mycket roligare när man var yngre. Då klädde man ut sig och gjorde bus eller godis men det är väl inte aktuellt nu. Tänkte på det Kissie skrev på sin blogg att man inte borde låta sina barn tigga godis av främmande människor och ringa på folks dörrar. Det är rätt sant ändå. Jag minns att jag tyckte det var läskigt att ringa på folks dörrar för man visste ju aldrig vem som skulle öppna. Ibland hände det ju att man träffade på någon riktigt skum person... 
 
Minns en gång så ringde vi på och en kille med rufsigt hår och utan tröja öppnade dörren. Han hade byxor på sig men gylfen var inte uppdragen. Vi sa ''bus eller godis!'' och han flinade och sa ''jaaah, vi har lite bus på gång här inne'' och jag var typ bara åtta år eller något sådant men jag förstod ändå vad han menade med det... Urk. 
 
Vi firade alltid Halloween i skolan på låg och mellanstadiet. Det var en stor grej på min skola, man klädde ut sig (både elever och lärare), hade Halloweenpyssel och på lunchen åt man mat med Halloween-tema (typ ris som var färgat grönt...). Min skola låg bredvid en kyrka så någon gång fick vi gå dit och lära oss om Alla Helgons Dag. Jag minns den gången i kyrkan speciellt då jag var utklädd till Marilyn Manson, klädd i stor svart hatt och en tröja som det stod ''Antichrist Superstar'' på. Passande, eller hur?
 
2009: Kumako som Marilyn Manson. Så jävla likt. 
2005: Vi hade Halloween-fest. Jag gillade inte fester och var därför sur. 
 
 
Jag kommer publicera tre Halloween-inlägg idag, så stay tuned!