South Park - Mr. Hat Kumako - march 2015

★Dagens outfit★

Sailor Fuku, rosett: Bodyline
Kofta: Köpt second hand
Strumpor: KappAhl
Skor: Minns fortfarande inte lolol
 
 
 Nej, det här är inte fjortonåriga Unn som har rest till framtiden och bloggar. Jag hade faktiskt på mig det här idag. Jag kände mig faktiskt ganska fin, trots att jag kände mig aningen ''weabooig'' ibland. Men ni vet ju att jag älskar skoluniformer, det är så himla fint och det är synd att jag inte har på mig det oftare. Den här är dock alldeles för stor, den är i storlek 3L och jag är väl åtminstone M-L i Bodylines storlekar... 
 
Idag efter skolan så gick jag till Kawaii Shop och köpte två saker (som ni får se imorgon). Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag tycker det är jättejobbigt att gå ensam i affärer och handla saker men jag klarade det! Är också stolt över att jag gick och mötte min pappa, jag brukar känna mig rätt obekväm med att gå själv på vissa ställen. Vi gick till Sci-Fi bokhandeln och så köpte jag en grej där också. Jag letade efter den där Little Twin Stars-tröjan på H&M men den finns inte där, känner att jag kanske ska beställa den från nätet istället. Var nära på att köpa necessären också, uggghhh den är så fin. 
 
 
 
 
Publicerat i OUTFITS
Taggar: Outfit / Skoluniform / bodyline / dagen / dagens outfit / seifuku
Kommentarer (0)

♡ Gårdagens outfit ♡

 
Tröja: Cubus
Kjol: H&M
Strumpor: KappAhl
Skor: Vad heter den där affären nu igen allså ahhhh (dvs vet ej)
Halsband: Gjort själv :3
 
Så här söt var jag igår! Jag älskar den här tröjan med hela mitt hjärta, den sitter så himla snyggt. Den är lite stor i halsringningen (eller så är det bara mina ytterst små axlar), så den glider ner över ena axeln hela tiden men det gör inte så mycket. Kjolen har jag inte använt sedan skolfotot i sexan (dvs typ fyra år sedan) och den är faktiskt riktigt fin. Det är en tyllkjol typ, och den sitter jättesnyggt. Dock åkte den upp hela tiden vilket var ganska irriterande. 
 
Plattade håret och satte upp det i tofsar för första gången på jättelänge. Tycker det är så fint, speciellt när man har långt hår. Mitt hår börjar bli allt längre nu, och just nu vill jag faktiskt spara ut det. Vad var det jag sa? Jag ändrar mig hela tiden. 
 
 
Var bara tvungen att visa min väska också. I den där Nalle Puh-saken hade jag mitt läppglans (yeah, you heard right. Jag använde läppglans igår, för första gången på fem miljoner år). Skolsköterskan bara ''nej men vilken mysig väska du har, samlar du på sådana där?'' och så lutade hon sig fram och kollade på min väska och jag kunde bara tänka på mina porriga Junjou Romantica-pins hahahahaha. 
 
 
 
 
 
Publicerat i OUTFITS
Taggar: H&M / Kawaii / Outfit / cubus / gårdagens outfit / vanliga kläder / övrigt mode
Kommentarer (1)

Am I in spaas?

Gillar att jag sa att jag förmodligen inte skulle använda halsbanden jag gjorde, och så använde jag ett av dem idag. Lol. Men jag fick faktiskt en komplimang av en lärare, hon bara ''åh har du gjort det själv?'' och jag bara ''Jaa!!! :D''. 
 
Idag har jag bara haft en lektion, matte och då fick vi tillbaks våra prov som vi gjorde i fredags och jag fick D! Jag var ett poäng från C till och med. Så det kändes rätt bra, och så fick vi sluta lektionen tidigare eftersom att läraren inte tyckte att det var någon idé att börja med det nya kapitlet den här veckan. Men jag satt kvar tillsammans med en kompis och jobbade typ tio tal på det nya kapitlet ändå, eftersom att jag är så fruktansvärt duktig. 
 
Var inte med på idrotten som sagt utan gick på samtal hos skolsköterskan, och sedan gick jag hem. Var ute och sprang en sväng, märker att det går bättre och bättre numera och kan springa ganska långt faktiskt. Börjar liksom tycka att det är skönt att springa istället för att lida av det. Well, nu ska jag redigera dagens outfitbilder som kommer upp på bloggen imorgon samt lyssna på AKB48, Dempagumi.inc och Kyary because tonight I'm in kawaii-spaas!