South Park - Mr. Hat Kumako - june 2015

Me

 
 
 

20 dagars bloggutmaning START!

 
Nu på sommaren så har man inte så mycket för sig, i alla fall jag. Det man faktiskt gör kanske inte alltid är så intressant att man vill skriva om det på sin blogg. Men då kom jag på att jag kan göra en sådan här blogg-utmaning, så jag började kolla runt på nätet efter utmaningar och blev fett besviken. Alla var typ ''en bild på mig och mina vänner'' eller ''mina sminkfavoriter'' eller ''vad jag tycker om min kropp och mitt utseende'' och jag bara ''TRÅÅÅÅKIIIIGT''. Så jag bestämde mig för att sätta ihop min egen utmaning, jag tog ämnen från lite olika utmaningar och hittade på några egna som passade min blogg. 
 
Så imorgon tänkte jag sätta igång med utmaningen, eftersom att det är ny månad och så. Om någon utav mina läsare har en blogg så får ni gärna göra utmaningen också! 
 
 
 
 
 
 

IW favoriter och funderingar

Gick in på IW's hemsida och valde ut några favoriter. Jag älskar handskarna, vill verkligen ha ett par liknande men har ingen aning om var man kan hitta sådana här i Sverige. De enda jag har sett på nätet kommer från kostymaffärer, typ Butterix... Men jag har en jättefin bild av ett coord i mitt huvud, typ lite Marie Antoinette inspirierat. Men grejen är att jag har haft den bilden i mitt huvud sedan förra sommaren och jag har fortfarande inte lyckats överföra den till ''det verkliga livet''.
 
Jag skulle köpa ett par jättegulliga skor av en tjej förra året men hon hörde aldrig av sig och nu kan jag inte sluta tänka på de skorna... De var ljusgröna och helt perfekta till min Ladder Lace Tulle OP. Sedan skulle jag köpa en klänning av en annan tjej också, IW's Versailles Rose jsk i brunt, men hon kunde inte ta betalningen via PayPal... Och nu kan jag inte sluta tänka på den klänningen heller, så här typ ett år efteråt. 
Den här klänningen kunde ha varit min... 
 
Vet inte vart jag vill komma med det här inlägget. Jag är väldigt trött, kan inte sluta tänka på vad jag ska ha på mig på NärCon och hur mycket pengar jag kommer att ha och jag måste köpa biljetter till FrillFest och jag måste ha kolsyrat vatten och riskakor annars kommer jag dööööö.