South Park - Mr. Hat Kumako - december 2015

♡ ✧ 2015 ✧ ♡

 
It's that time of the year again! Jag ska ta upp höjdpunkterna från året som varit. Jag kan inte direkt säga om det har varit ett bra eller ett dåligt år, precis som alla andra år har det varit både och! Om jag skulle sammanfatta året i en mening skulle det nog vara ''sitta ensam i mitt rum och äta choklad framför datorn samtidigt som jag tittar på gamla barnprogramsintron''. Jag vill ju såklart att 2016 ska bli ett superbra år, men vid varje nyår säger jag så, typ ''det kommande året ska bli det bästa i mitt liv''. Men det blir ju aldrig så... 
Nej, nu ska jag ta upp höjdpunkterna från 2015!
I början på året så åkte jag till Stockholm tillsammans med min mamma och min syster. Vi gjorde inte så mycket, vi träffade min mormor, gick på stan och på museum. Det är alltid lika trevligt att åka dit och bara gå runt. 
 
 
I april gick jag och min mamma på Sci-Fi mässan här i Göteborg, vilket vi försöker att göra varje år. Det var jättekul att gå runt och kolla på alla grejer, och att se alla cosplayare. 
 
Min mamma flyttade till en ny lägenhet i maj och jag fick ett nytt rum som jag har inrett helt själv. Jag håller fortfarande och fixar med det, som ni säkert vet! Det var en intressant upplevelse i alla fall, men det var rätt jobbigt också såklart. 
 
Jag gick ut ettan och fick sommarlov. Så himla skönt! Jag älskar sommaren, det är den bästa årstiden enligt mig. Vi gjorde en hel del under sommarlovet, åkte på utflykter, åkte till Danmark över dagen, och bara tog det lugnt. Det var varmt och skönt ute, och jag saknar det så mycket. 
 
På sommarlovet deltog jag även i Harajuku Fashion Walk. Det var kul att få klä upp sig och hänga med folk jag tycker om, men det var mindre kul att bli fotad och filmad hela tiden... 
 
 
På sommarlovet åkte jag såklart även till Linköping och besökte konventet NärCon! Där hade jag superkul, som vanligt. NärCon är verkligen det jag ser fram emot mest varje år. Jag träffade Felix och Basse från MonteFjanton, skämde ut mig med Ebba och stukade foten i trappan på hotellet. En kul helg helt enkelt!
 
Jag gick även på FrillFest tillsammans med min syster. Det var varmt, mycket folk och det fanns inte så mycket att göra, men jag fick träffa Misako Aoki och det var ändå en sjukt trevlig dag!
Men sommarlovet måste ju tyvärr ta slut. Jag började årskurs två på gymnasiet vilket såklart var jobbigt, men också nice då jag inte har varken matte eller gympa längre. Supernajs!
 
Jag fyllde sjutton i slutet på september och det var väl trevligt. Jag fick fina presenter och fick äta tårta. Enda nackdelen var väl att jag blev ett år äldre... Haha. Nej skämt åsido. Det var kul!
 
 
 
Har ni haft ett bra år? Har ni gjort något kul? Har ni gjort något tråkigt? Leave a comment and let me know yaas. By the way så minns ni väl att jag hatar nyår? Hahahah... Tagga livet. 
 
 
 
 
Publicerat i ALLMÄNT
Taggar: 2015 / höjdpunkter / året som gått / årsresumé
Kommentarer (0)

2k15 lista yao

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Stukade foten, höhöhöhöh. Nej men en sak jag gjorde var att flytta ''inom Göteborg'' eller hur man ska säga. Jag har flyttat en del när jag var yngre, från Stockholm till Visby, till en annan lägenhet i Visby och sedan hit till Göteborg. Men jag hade aldrig flyttat till en ny lägenhet i Göteborg förens nu. Så det var nice. 

 
 

Har du några nyårslöften? Hm, jag vet faktiskt inte. Jag vill typ testa några nya chokladsmaker... Samt ha kul, och spara pengar! Jag vet inte, jag kommer ändå inte hålla dem så...  

 
 

Blev några av dina vänner föräldrar i år? Inte vad jag vet, haha. Gud vad läskigt det vore dock. Alltså har ni sett ''Unga föräldrar'' på TV4Play? Det är folk i den serien som är lika gamla som jag så jag menar... It could happen. 

 
 

Vilka länder besökte du? Jag var i Danmark i typ fyrtio minuter, haha.

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre? Gud jag vet inte. Varit sur och tråkig kanske? Jag menar jag är ju en sur och tråkig person men ibland förstör det lite. Annars är jag väl rätt nöjd, höhöh. 

 

 

Bästa köpet? Så himla svårt! Kanske mina Cotton Candy tröjor från Milklim? Min Little Twin Stars tröja från H&M har jag ju använt en hel del också. Och min jeanskjol... Sedan är jag ju otroligt nöjd med min coola åttiotals-tröja haha. Min bokhylla har ju också varit ett bra köp... Jag vet inte, gud vad svårt!

 

 

Bästa minnet från 2015? Jag har tjatat om det så mycket - men dag tre på NärCon. Det var på så många sätt en skitdålig konventsdag, det regnade och jag och min syster var sura på varandra. Men tror aldrig jag har haft så kul som jag hade med Ebba när vi stalkade den där supersnygga cosplaykillen omfg. 

 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Skolkade, åt sallad och såg på Felix Recenserar. Det var en bra födelsedag. Hm...

 

 

Favoritprogram på TV? Inte OK och På Spåret har jag tittat på en hel del. Och om serier räknas så Modern Family! Ahh, har tittat så mycket på Modern Family det här året. 

 

Ett datum du alltid kommer att minnas? 25/7-2015. Dag tre på NärCon. Hahahahahaha... Ja men alltså ni förstår inte hur kul det var vi fick en komplimang trots att vi var fula och Ebba insultade en grej som en person hade gjort precis när han gick förbi fast jag tror inte han hörde hahahahaha jag orkar inte :')

 

 

Vad spenderade du mest pengar på? Helt klart kläder och manga/anime relaterade grejer. Vill förövrigt inte ens tänka på hur mycket pengar jag har spenderat i år. Jag får 1050 kronor i månaden (förutom i juli och augusti) och just nu är jag pank... Så jag har spenderat 10 500 kronor... Omfg. 

 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag. Men jag tror också att jag har haft få stunder då jag har haft väldigt kul, istället för att ha lite kul hela tiden liksom. Så det är okej!

 

 

Hur skulle du beskriva din stil i år? Jag har ju börjat klä mig i en ny stil i år, så Fairy Kei med inslag av Lolita ibland skulle väl vara ett ganska bra sätt att beskriva min stil i år!

 

 
 

Vad fick dig att må bra? Marabou choklad har verkligen varit min räddare i nöden i år. Nej men jag vet inte, det vanliga antar jag? Ensamma kvällar vid datorn. Godis... Yaoi... Mmmmmmm :)

 

 

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016? Min pappa sålde vår bil. Den skulle jag gärna vilja ha tillbaka, haha...

 


Vad ser du mest framemot med år 2016? Allt kul jag ska göra på sommarlovet, förhoppningsvis. Åka härifrån. Yas. 

 

Men utav alla du kärast mig är

 
 
Jag drömde inatt att jag satt på en bänk, minns inte så tydligt vart det var jag satt någonstans, men jag satt inte ensam. Intill mig satt ingen mindre än Bill Kaulitz, vi satt nära varandra och han sjöng för mig. Inte vilken låt som helst dock, utan ''Uti vår hage'', och det var så konstigt att det blev vackert och när jag vaknade så var jag ledsen. Det fick mig att minnas när jag var yngre och brukade dagdrömma om hur jag och han gick på IKEA tillsammans och köpte möbler tillsammans. Det var det som var romantik för mig, hahah.............
 
Förövrigt drömde jag också att jag skulle intervjua Dan och Phil och att jag skulle ställa frågan ''har ni kysst någon utav samma kön någon gång?''. Tyvärr vaknade jag innan någon av dem hann svara. Skit också, liksom. Det hade ju varit värsta legit phan proof.