South Park - Mr. Hat Kumako - october 2014

Halloweenkväll (boooh!)

 
Sitter i min ensamhet och målar naglarna... Ja, jag suger på att måla naglarna, don't hate plz. 
 
Skulle egentligen ha träffat Ebba idag men hon mådde dåligt så det gick inte... Vi skulle egentligen ha setts imorgon också, då Lolitabutiken öppnar sin shop, men vi får se om Ebba mår bättre. Men jag kommer gå dit vilket fall som helst! 
 
Idag är det Halloween vilket är nice, har inte direkt firat det på något sätt, men jag vet att många andra klär ut sig och går på fester och sånt. Det låter väldigt kul tycker jag, typ som en stor maskerad med en massa läskiga saker. Jag ser liksom coola drinkar med ögon i framför mig, haha, och typ godis som föreställer skelett och sånt. Jag åt chips idag, vilket var gott, men nu är jag jättesugen på godis... OwO får äta det imorgon!
 
 
 

Happy Halloween!

 
Outfits av realisticsweet │Anglic Pretty smycken │Angelic Pretty ''Holy Lantern'' jumperskirt │Baby, The Stars Shine Bright ''Halloween Alice'' och ''My Sweet Make Kumya's Trick Or Treat'' │Alice And The Pirates ''Merry Making In The Ghost Town'' │Maki och Asuka (AP designers) 
 
 
 

Kan man ha på sig Lolita på Halloween?

 
 
Som ni alla vet så är det nu Halloween, och eftersom att Halloween blivit så otroligt populärt i Sverige nu på senare tid så vill alla fira det på något sätt. Överallt på nätet så ser man folk som klär ut sig till olika sorts spöken eller karaktärer, och i Lolita-världen så är det väldigt vanligt att man klär ut sig till något fast i Lolitaform. 
Jag tycker att det är väldigt gulligt när Lolitor gör så, tex att man bestämmer sig för att vara en prinsessa, eller typ Alice i Underlandet fast som en Lolita. 
 
I fredags förra veckan så var det utklädningsdag i skolan och som ni kanske minns satte jag på mig en något Halloween inspirerad coord, med skelettstrumpyxor och ögonrosetter, och det var ju kul och så, men när jag var i skolan så kunde jag inte låta bli att känna mig lite illa till mods. De flesta var utklädda, jag såg alla möjliga olika sorters utklädnader, Hobbits, animekaraktärer, spöken, zombies och så vidare, och mitt i allt var jag. Det slog mig att folk kanske trodde att jag var utklädd jag också, att jag var någon slags häxa eller något sånt. Men så var det ju verkligen inte, jag hade ju bara på mig en något ''läskigare'' Lolitaoutfit. 
 
Det är därför jag inte kan låta bli att fundera, bör man ha Lolita på Halloween? Eller blir det fel då, kommer folk ta mina kläder som en utklädnad då? 
 
Personligen tycker jag att det är okej att man har Lolita på Halloween, men då får man nog räkna med att folk kommer fråga vad man är utklädd till (om man går på fest eller så, då). Jag vet att det är väldigt irriterande när folk frågar sånt när man har på sig Lolita annars, men det känns lite som att man i ett sådant sammanhang liksom får räkna med det. 
 
 
Jag hittade ett väldigt bra blogginlägg hos ''ParfaitDoll'' som går in på det här nogrannare, klicka här för att läsa det!
 
 
 
 
Publicerat i LOLITAMODE
Taggar: Kawaii / LOLITA-TIPS / Lolita / angelic pretty / halloween / lolitakläder / lolitamode
Kommentarer (0)