South Park - Mr. Hat Kumako - march 2014

Önskerubrik!

 
Jag tänkte att jag skulle köra med önskerubrik! Så skriv gärna en kommentar med en önskerubrik, alltså ett ämne som ni vill att jag ska skriva ett inlägg om. Det kan vara till exempel ''mina favoritfärger'', eller något sånt! 
 
Det här är en chans för er att hjälpa min blogg att bli lite bättre, så det skulle vara väldigt kul om ni hade lust att kommentera en rubrik! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i ALLMÄNT
Taggar: allmänt / blogg / bloggare / kommentar / kommentarer / kommentera / kumakochan / rubrik / yay / önskerubrik
Kommentarer (2)

Throwback-sunday ❤

(jag vet att det är söndag men hey, who the fuck cares?)
 
 
 
Stockholm, augusti 2013. 
Det var ett så perfekt avslut på sommaren. Det var typ en vecka efter NärCon, jag var lycklig och vi kollade på Pride-paraden. Det var sommarvarmt ute och den sista kvällen gick vi omkring Gamla Stan. Vi köpte den här glassen och åt den vid vattnet, och jag minns att jag ville att den stunden skulle vara för alltid, för allting var så perfekt. Men efter sommarlovet så blev allting bara jobbigt. 
 
Men nu när jag ser den här bilden så blir jag varm inombords. Det var inget direkt speciellt som hände, men jag var så glad. Glad för ingenting. 
 
 
 
 
 
Publicerat i DAGBOK
Taggar: 2013 / Stockholm / Unn / ben & jerry's / glad / glass / i miss you / lycklig / mums / närcon / personligt / saknar / sommar / throwback / throwback thursday / yay
Kommentarer (0)

❤ Breakfast ❤

 
Naturell yoghurt med jordgubbar. 
Vi köpte en massa gott igår till en fruktsallad som vi ska göra idag, men jag kunde inte låta bli jordgubbarna... Så, jag snodde tre stycken till frukosten idag. Gott!
 
Igår så var jag och min mamma på stan, jag köpte ingenting men min mamma gjorde några inköp. Sedan gick vi till Wayne's Coffee, det var andra gången jag åt där and I have to say; I love it! Tio gånger bättre än Espresso House. De har en glutenfri cookie där som är så sjukt god, jag och mamma delade på en sådan men jag hade typ kunnat äta tjugo stycken... Ahh, kakor <3 
 
Jag somnade klockan fem inatt, men jag vaknade strax efter tio. Jag tror inte att jag kan bli en sådan där människa som sover till typ ett på helgerna, jag vaknar typ alltid vid nio. 
Idag ska i alla fall jag och min familj till ett ställe och gå en promenad. Vi tänkte även ta med oss fika, så det blir jättemysigt! Sedan kanske jag ska fixa lite med nåra grejer till bloggen, hm, vi får se. 
 
Ha en bra dag! 
 
 
 
Publicerat i DAGBOK
Taggar: Göteborg / Unn / bär / dagbok / food / foodporn / frukost / frukt / helg / jordgubbar / jordgubbe / kaka / kakor / kumako-chan / mat / mums / shopping / tjock / unn-chan / wayne's coffee / yoghurt / äta
Kommentarer (0)