South Park - Mr. Hat Kumako - july 2014

NärCon 2014 DAG 4 (Den sista dagen

 
Det var jobbigt att vakna på söndagsmorgonen och veta att det var sista dagen... Jag och min syster gjorde oss iordning efter frukosten, packade det sista och tog bussen till universitetet. Vi behövde inte ha med oss packningen ut eftersom att vår pappa skulle köra oss hem!
 
Väl på NärCon så kollade vi på cosplayschack med Game Of Thrones. Min syster älskar Game Of Thrones så det var väldigt roligt för henne, men jag skrattade en del också eftersom att de hade lagt in en massa andra karaktärer för att fylla ut. Sasuke och Naruto var med bland annat, och Brock från Pokémon. 
 
Efter det så gick vi och shoppade lite, jag köpte lite grejer och blev lite gladare, men direkt efter det så mötte vi våra föräldrar och det var dags att åka hem.
Hejdå NärCon... :´( Vi ses igen nästa år!
 
 
Min outfit! Jag älskar den här klänningen så mycket och det kändes lite speciellt att ta med den till NärCon, eftersom att det var där jag köpte den förra året!
 
Jsk, väska, headbow: Innocent World
''Blus'', skor: Begagnade
Strumpor: Åhléns
 
 
Väl i bilen så började jag såklart att grina, men mina föräldrar köpte glass till mig så att jag skulle sluta (hah). De hade även fixat en liten överraskning till mig och min syster som bestod av Pringles och Loka (ni vet, med smak jordgubbsglass, min favorit). Så jag blev lite gladare i alla fall!
 
Jag var ledsen hela resan hem men försökte vara glad ändå. Jag somnade till någonstans efter Jönköping och när jag vaknade så var det mörkt på himlen och det blixtrade överallt. Jag har aldrig sett så mycket blixtar på en och samma gång! I alla fall blev jag jätteglad när vi kom fram till vårt sommarland och jag fick träffa min katt igen. Jag hade inte träffat henne på sex dagar!
Hon var glad att träffa oss också <3

Sedan åkte vi hem till Göteborg, och bara åsynen av staden gjorde mig ledsen. Men jag ska snart sticka härifrån, för på lördag bär det av till Stockholm!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i KONVENT/EVENTS / OUTFITS
Taggar: Innocent World / NärCon / Outfit / berangere rose / coord / game of thrones / japankonvent / japansk kultur / japanskt mode / linköping / linköpings universitet / lolitakläder / lolitaklänning / lolitamode / nc / närcon 2014 / närcon sommar / nördkonvent / sommar / sommaren / sommarlov
Kommentarer (1)

NärCon 2014 DAG 3 (Den bästa dagen <3)

 
Lördagen var helgens bästa dag! För att inte tala om årets... Jag bestämde mig helt enkelt för att försöka göra fredagen till en riktigt bra dag, och ingenting skulle få mig på dåligt humör. Efter frukosten så gick jag och min syster omkring i Linköping lite eftersom att jag skulle ta ut pengar. Vi gick till Trädgårsföreningen och jag tog en massa kort. 
 
 
Sedan gick vi till Myrorna, och därefter begav vi oss tillbaks till hotellet för att göra oss ordning. Till skillnad från dagen innan så kände jag mig jättefin. Vi åkte till konventet och gick till modevisningen. Vi stod en bit bort från scenen eftersom att vi ville ha skugga, så därför blev de två bilderna jag tog (...) ganska dåliga. 
Modevisningen var kul, men scenen var för liten tycker jag. Det hade varit roligare att ha den på stora scenen, men just då var de där japanska cosplayarna där så... 
 
 
Jag tog en snygg zoomad bild på dem. Yao. 
 
Efter modevisningen gick vi den oändligt långa vägen till McDonalds för att köpa dricka. Jag skulle ju inte handla där asdfghjklö... 
 
Därefter gick jag och shoppade lite (iiiiiiih). Efter det så gick vi och satte oss på en bänk på ''gården'' ni vet, precis intill fönstret till Sakura Garden, och så pratade vi om djupa saker och lyssnade på musiken som strömmade ut från cafét. Det var trevligt. 
Därefter köpte min syster lite japanskt godis som vi smakade på. 
Jag tål inte ens KitKat men jag smakade ändå... Fuck aina liksom. 
Men det var ganska gott faktiskt. Mini Peach-grejerna var sjukt små (vilket vi kanske kunde ha listat ut just eftersom att de hette Mini...) och den andra grejen smakade te. 
 
 
Jag drack min favoritsmak på Loka. 
 
 
Vi kollade lite på cosplaytävlingen, men vi orkade inte se klart hela. Daft Punk-killen var min favorit av dem jag såg. Efter cosplaytävlingen begav vi oss hemåt. 
 
 
Min outfit (och facelook). Första gången jag klär mig i Gothic Lolita, det kändes AMAZING. Jag har väntat på att få klä mig i det så länge. Min syster gjorde mitt smink och det blev väldigt bra, precis så som jag hade föreställt mig!
 
Jsk: Innocent World
Väska: Angelic Pretty
Skor, blus, ring: Begagnade
Halsband: Min mammas ^^
Headdress: Sytt själv!
 
 
Men vänta! Dagen tar inte slut här. Vi åkte tillbaks till hotellet, bytte om och åt middag tillsammans med våra föräldrar, sedan åkte vi tillbaks till konventet!
 
Jag kan inte ta seriösa outfitbilder i vanliga kläder... Klänningen och väskan är från H&M, jackan är köpt på Myrorna och skorna är från Nelly. 
 
 
Väl på konventet satte vi oss på gräsmattan och åt mina Jellybeans! Ja, jag har sparat dem tills nu... De som smakade kanel var SÅ äckliga. Btw, ser ni handspriten? Jag kan inte leva utan handsprit <3
 
Men, anledningen till att vi åkte tillbaks var för att vi skulle se Dunderpatrullen!
Vi är inga stora fans av Dunderpatrullen men vi dansade ändå loss som galningar. Om ni såg två tjejer, den ena i rosa rhapsody-peruk, som dansade för livet nästan längst bak på scenområdet så var det jag och min syster.
Jag hade så otroligt roligt, ni anar inte. Alla som känner mig skulle nog ha blivit ganska paffa om det hade sett mig då, jag som är så himla reserverad liksom. Sedan var det några som gjorde ett sånt där tåg, när man håller varandra på axlarna ni vet, och min syster och jag hängde på hahahaha.
Vi är som sagt inga stora fans, men vi älskar deras låt ''Hejdå pappa ha det bra'', och när de spelade den så bara skrek vi och gjorde värsta krigsdansen.
 
 
Sedan så åkte vi tillbaks till hotellet igen, och jag var tvungen att börja packa... Det kändes så deprimerande. 
 
 
 
 
 
Publicerat i KONVENT/EVENTS / OUTFITS
Taggar: Innocent World / NärCon / Outfit / angelic pretty / ap / coord / dans / dunderpatrullen / fest / godis / gothic lolita / hejdå pappa ha det bra / iw / japankonvent / japansk kultur / japanskt godis / japanskt mode / konvent / kuro lolita / linköping / linköpings universitet / lolitakläder / lolitaklänning / lolitamode / närcon 2014 / närcon sommar / nördkonvent / party / rave / sommar / sommaren / sommarlov
Kommentarer (1)

NärCon 2014 DAG 2!

 
 Den andra dagen på NärCon var nog den tråkigaste... Jag var trött efter att ha varit vaken halva natten och mådde allmänt dåligt. Jag försökte dock vara positiv, men det gick inte så bra då jag inte riktigt gillade min outfit och så kände jag mig väldigt obekväm... Jag och min syster åkte i alla fall till konventet och det första vi gjorde var att gå med i paraden!
 
Men det var så otroligt varmt så vi gav upp efter en bit. Det var ganska läskigt att gå i den där paraden också, folk stod liksom längst vägen och tog en massa kort på oss. Jag märkte också när vi gick tillbaks så tog folk kort på mig och min syster utan att fråga... Okej om man går i en parad sådär med en massa människor (då det liksom är meningen) men det var liksom bara två tjejer som var gick på gatan. De kunde ju fråga?
 
Vi satt på gräset och åt pommes. Åter igen så tog jag inte så mycket bilder. Jag var ganska ledsen den här dagen, jag vet inte riktigt varför, antagligen på grund av sömnbrist. Vi åkte hem väldigt tidigt den dagen och jag var ganska ledsen på grund av det också, mest för att det kändes som om jag slösade bort värdefull tid på NärCon med att vara på dåligt humör. Nu i efterhand ångrar jag att jag åkte hem så tidigt de två första dagarna när jag istället kunde ha njutit av konventet som jag längtat så mycket efter i ett år. Jag får ta igen det nästa år. 
 
 
Min outfit, som jag som sagt inte var särkilt nöjd med... 
 
Jsk, headbow, Usakumyas: Baby, The Stars Shine Bright
Strumpor: H&M
Skor, ''blus'', väska: Second hand
 
 
Som sagt, fredagen var den sämsta dagen. Jag hatar att jag alltid ska låta mitt humör gå ut över saker så här, men I guess that's life. Jag ville bara så gärna att allting skulle bli bra men jag tänkte inte riktigt på hur, jag tänkte mest på att jag ville ha fina outfits. Jag planerade inte vad vi skulle göra och jag var så negativ till allting hela tiden, så tillslut så gav jag liksom bara upp och åkte hem. 
 
Lördagen blev dock mycket bättre, men mer om det imorgon!
 
 
 
 
 
 
Publicerat i KONVENT/EVENTS / OUTFITS
Taggar: 2014 / BABY / Kawaii / Lolita / NärCon / Outfit / baby the stars shine bright / baby, the stars shine bright / btssb / coord / japansk kultur / japanskt mode / konvent / linköping / linköpings universitet / lolitakläder / lolitamode / närcon 2014 / närcon sommar / nördkonvent / sommar / sommarlov / sweet lolita
Kommentarer (3)