South Park - Mr. Hat Kumako - january 2014

The Secret Life of the Lolita: Part 2!

 
Trots att videon är ganska oseriöst så fångar den ändå verkligheten ganska bra. Det är ju typ såhär på riktigt, fast inte lika överdrivet liksom. 
 
 
... att mina inlägg är lite tråkiga. Jag har väldigt mycket att tänka på just nu, men det blir nog bättre snart. Jag skjuter upp ganska mycket när det gäller bloggen, men jag ska försöka fixa allting. 
 
Jag kanske fixar en ganska viktig sak på imorgon, om allting går bra. 
 
Kram på er!
 
 
 
 
Publicerat i LOLITAMODE
Taggar: Lolita / angelic pretty / brand / brandwhore / buy mo brand / cats tea party / deerstalker pictures / honey cake / humor / klipp / lolita meet / milky planet / roligt / skratt / sweet lolita / video / videoklipp
Kommentarer (0)

Japanska katt-caféer!

 
 
Jag älskar katter och den här videon fick mig att säga ''naaaaaw'' rakt ut. Så sjukt gulligt, omg! Om jag åker till Japan  så vill jag så gärna besöka ett sånt här café! Tänk att bara sitta där i en timme och gosa med alla söta små katter! Så mysigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Publicerat i ALLMÄNT
Taggar: Kawaii / Söt / cat / gulligt / japan / katt / katter / mjau / mysigt / naaaw / neko / sött / tokyo
Kommentarer (0)

New things! ♥

 
Igår så hämtade vi upp två paket med saker till mig! I det ena paketet var det ett par skor som min mamma budat hem från Tradera, och i det andra var det min nya väska från Angelic Pretty! 
 
De nya skorna! Jag vet faktiskt inte riktigt var de kommer ifrån från början, men de är i alla fall väldigt fina! De är en aning för små, men det gör inget. De passar väldigt bra till Classic Lolita i alla fall! 
 
 
Jewel Ribbon Heart väskan från Angelic Pretty! Den är en aning större än vad jag trodde, men det är ju bara positivt! Man skulle nog ganska säkert få plats med både mobil, nycklar, plånbok, sminkväska, bok och en tunn kofta i den. Så det är jättebra! 
 
Jag har filmat en video där jag öppnar paketet som jag ska redigera och ladda upp så snart jag kan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i LOLITAMODE / SHOPPING/NYTT
Taggar: <3 / Kawaii / Lolita / angelic pretty / classic lolita / hjärtväska / jewel ribbon / köpt / ny väska / nya kläder / nya saker / nya skor / pixel / pixlar / rosa / shoppat / shopping / skor / sweet lolita / väska / yaaaaaay / yay / yayyayyayyay
Kommentarer (0)