South Park - Mr. Hat Kumako - april 2014

Grattis Carl XVI Gustaf.

 
 
 
Kvällshumor... 
 
 
 
 
 
Publicerat i ALLMÄNT
Taggar: dör / grattis på födelsedagen / kumako-chan goes tired / kung / kungen / omg / roligt / skratt / the typical svensken / trött / yay
Kommentarer (0)

❀ Blommor ✿

I måndags så gick jag som sagt på promenad! Jag bestämde mig för att gå till Botaniska och kolla på deras Japanutställning. Jag tog några bilder som jag tänkte visa (alla är inte från Japanutställningen)!
 
Det hängde sådana här lyktor typ överallt. De var väldigt fina i alla fall. Jag undrar om de lyser på kvällen? 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i DAGBOK
Taggar: Göteborg / Kawaii / bild / bilder / blomma / blommor / botaniska trädgården / dagbok / flower / foto / fotografi / fotografier / foton / hana / iphone / iphone 4 / japan / japansk / japanskt / kamera / körsbärsblommor / personligt / sakura / tokyo
Kommentarer (0)

Review: Baby, The Stars Shine Bright

 
Så, igår fick jag äntligen mitt paket från Baby, The Stars Shine Bright! 
Jag (min mamma lol) gjorde beställningen den 20/4 (via mejl) och den 21/4 så fick vi ett mejl där det stod att vi var tvugna att göra beställningen via BABY's shoppingcart. Jag var beredd på att vi skulle få ett sånt mejl eftersom att jag hade läst om folk som varit med om liknande. 
I alla fall gjorde vi en ny order samma dag och den 22/4 så betalade vi. Den 23/4 så shippades ordern och den 25/4 så befann sig paketet på Arlanda. Igår, den 28/4 så fick vi paketet. Så, ungefär en vecka tog det för paketet att komma hit. 
 
 
Paketet. Jag gillade att kläderna kom i en kartong, till skillnad från tex Angelic Pretty som alltid skickar sina kläder i påsar. 
(Såg precis at jag råkat göra ett litet hjärta på sidan av paketet, haha. Vad fint)
 
 
Överst i paketet låg en plastpåse. Ahhh, jag älskar när man får plastpåsar... Det är min första plastpåse från BABY, jag har två papperspåsar men ingen i plast! Den här fick en fin plats över min säng. 
 
 
Under plastpåsen låg mina grejer inslagna i rosa papper. Så gulligt! 
 
 
Klänningen och headbowen låg omsorgsfullt inslagna i plast, och jag fick även en galge till klänningen! Det var gulligt att de låg tillsammans, att det liksom är någon som faktiskt suttit och lagt ner allting så fint... ^^
 
 
Det jag beställde! Alltså klänningen är så sjuuuuuuuuuuukt fin, jag bara älskar den! Den är så olik alla andra klänningar jag har, och jag är så glad att jag valde den här färgen istället för rosa. 
 
 
Headbowen. Vi fick böja till den lite, men annars är den helt perfekt. Den passar väldigt bra med klänningen också! 
 
 
Detaljer! 
 
 
Kvalité: 5/5. Tyget är helt underbart, spetsen är så otroligt fin och ahhhh, PURE PERFECTION. 
 
Pris: 4/5. Jsk:n var ju på rea, så den var ju billig men headbowen var lite dyr. Dessutom blev frakten och tullen ganska mycket, men jag hade inte väntat mig så mycket annat. 
 
Tid: 10/5. Nej men, det gick så sjukt snabbt och det är verkligen en fördel! 
 
Kommunikation: 5/5. Mejlen var snabba och deras engelska var väldigt bra och förståelig. Mejlen var också personliga vilket alltid är ett plus!
 
Övrigt: 3/5. Det var väldigt krångligt att beställa via BABY's shoppingcart, eftersom att allting var på japanska. Hade jag inte hittat en tutorial på EGL så hade jag aldrig klarat det. 
 
Baby, The Stars Shine Bright är som ni säkert vet mitt favoritmärke, och jag kommer definitivt handla från deras webshop igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i LOLITAMODE
Taggar: BABY / Kawaii / Lolita / alice i underlandet / alice in wonderland / alice's doll house / baby the stars shine bright / baby, the stars shine bright / btssb / glad / headbow / kläder / klänning / klänningar / köpa / köpt / ny klänning / nya kläder / nya saker / nytt / nytt i garderoben / paket / review / rosett / shop / shopaholic / shoppat / shopping / sohappy / webshop / yay
Kommentarer (3)