South Park - Mr. Hat Kumako - september 2013

Beställning från Bodyline!

 
Yaaay!

Så, igår fick jag hela 1000 kronor av min mormor i födelsedagspresent (:D:D:D:D!!!!) Jag blev så lycklig och började göra upp planer för en beställning från Closet Child, hade nämligen 500 spänn sedan inann. Sedan så lyckades jag ju såklart göra av med nästan hälften på en väska. Och lite på en annan sak (som jag kommer berätta snart...) och sen gjorde jag av med resten hos Bodyline haha.
 
 
Den här blusen i vitt. Jag är lite osäker på det där rynkiga vid bröstet men det går ju alltid att ta bort om jag vill det. Den kostade bara 40 dollar!
 
 
Äntligen köper jag de här skorna! Dock fanns de inte i min storlek (255) i ljusrosa, så jag beställde dem i 260. Jag hoppas verkligen att de passar, för jag behöver verkligen ett par nya lolitaskor. De kostade också bara 40 dollar! 
 
 
Jag älskar att shoppa online, haha. Men det är jobbigt att vänta på att de ska komma hit. Jag hoppas att de kommer inom en viss tid för jag ska göra en rolig grej som jag ska avslöja snart tihihihih!
 
 
 
 

 
 
 
 
Publicerat i SHOPPING/NYTT
Taggar: Kawaii / Lolita / beställning / billigt / blus / bodyline / bodylinebeställning / födelsedag / gif / gifs / japan / kumako / köpt / nytt / online / pengar / pixel / pixlar / rosa / shoppat / shopping / skor / sweet lolita / vitt / yay
Kommentarer (0)

Min födelsedag!

Idag är det min födelsedag! Yay! Nu är jag femton, så jag kan inte hålla på med kriminella aktiviteter länge (</3). Snart ska vi iväg och äta brunch, det ska bli trevligt☻ Fast jag har inte Lolita på mig, det blev inte så bara... Sen kanske vi ska till Liseberg, yay. 

Det roligaste med att fylla år är att se vilka som skriver grattis till mig på Facebook. Jag skriver aldrig grattis till någon annan typ haha. 


Vi ses sen! 

Shopping! OwO

 
Hallå!
Idag har jag och mamma varit i Haga och kollat på någon tråkig marknad blablabla. Jag köpte inget på marknaden men det gjorde min mamma. Jag la märke till att det var väldigt många ''mangabarn'' där. Jag bara wut är detta NärCon eller vadå. Jag såg inte särkilt söt ut idag dock. Jag menar, jeans och skinnjacka = INTE OK. 
 
Jag hittade en affär, som jag aldrig sett förut faktiskt, som sålde väldigt mycket söta saker. Konstigt att jag aldrig har hört om den förut... Minns tyvärr inte vad den hette. Köpte i alla fall ett par strumpor där!
 
Sourpuss...? *MISSTOLK* 
 
Jag kan typ inte ha OTK strumpor då de åker ner efter typ 10 sek men whatever. Jag hatar det svarta dock, men det syns ju inte så mycket. 
 
Sedan gick vi till en annan affär och jag hittade värsta söta väskan, den var rosa och så var det typ vingar på framsidan och så var det diamanter och jag bara: O_____O!!!! Fast sen tittade jag på prislappen och bara:
 
 
 
Avslutar detta inlägg med att lägga upp en bild på mig och min kompis från igår: 
 
Vi provade samma tröja, så vi är typ officielt BFF nu. Skämt åsido, men jag gillade faktiskt den tröjan lite. Fast jag köpte den aldrig. Jag gillar hur mina lår typ lever sitt eget liv på den här bilden...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i SHOPPING/NYTT
Taggar: Kawaii / Lolita / angelic pretty / chubby kumako / dagbok / fjortis / gif / köpt / mangabarn / milky planet / misstolk / nytt / omg / otk / pixel / pixlar / shoppat / strumpor / tröja / väska / wapanese / weaboo
Kommentarer (1)