South Park - Mr. Hat Kumako - august 2013

Aj em sach a brändhår.

Hej bloggen. 

Just nu sitter jag i min säng och deppar sönder och tittar på kläder. Om allt går vägen så ska min mamma och min syster till Paris på fredag, jag hoppas att de köper något till mig där (BLINK BLINK, BABY-KLÄNNINGEN JAG BLOGGADE OM I FÖRRGÅR). Min mamma tror att AP har stängt, jag hoppas inte det (BLINK BLINK, DREAMY BABY ROOM). Jag tror inte att jag kommer få så mycket födelsedagspresenter, jag har redan fått så fina grejer. Men det vet ju inte mina andra släktingar (huehuehuehue). 
 
Och btw, hittade den här bilden i min dator och insåg att jag står bara några meter ifrån min drömväska
 Usch jag var så ful på den här bilden så jag var tvungen att censurera. Men seriöst. Fast det var inte min drömväska då, jag kunde ingenting om Lolita och visste inte hur otroligt awesome det var att befinna sig i en BABY-affär. Nu hade jag förmodligen ramlat ihop i en hög på golvet och typ gråtit av lycka. (I need a doctor). 
 
Om allt går vägen så åker jag iväg på tisdag också. Men jag kommer förmodligen mensa sönder då, så det blir nog ingen lycklig resa. Men det blir nog bra på något sätt. 
 
Igår fyllde min syster 17 år, vi åt kladdkaka och godis. Vi lämnade det som blev kvar av kladdkakan på köksbordet, och där satt jag imorse. Så... jag åt kladdkaka till frukost. Nu mår jag jätteilla och allt, usch. Ont i magen har jag också. Kumako is not happy right now. 
 
Nu ska jag göra coords och gråta. Ciao. 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i DAGBOK / LOLITAMODE
Taggar: BABY / Lolita / angelic pretty / ap / awkward / baby the stars shine bright / baby, the stars shine bright / btssb / chubby kumako / dream dress / dream sky / honey cake / kumako-chan goes awkward / ledsen / resa / sad / sweet lolita / tjock
Kommentarer (1)

*fangirl*

Oh my god!

Klänninginspo~

Hej~

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Sitter i soffan och ser på tv. Jag är sååå trött, men jag måste plugga engelska och tyska. Hade NO-test idag, det gick okej, jag bör i alla fall få godkänt. Har även haft två mattelektioner idag, har faktiskt jobbat riktigt ordentligt och kom ikapp. Nu behöver jag inte jobba alls tills vecka 38. Känns skönt! 
 
Annars försöker jag att inte tänka så mycket på klassresan på tisdag. Försöker fylla mitt huvud med andra tankar. Oftast kläder. Min mamma har pratat om att börja ge mig hela barnbidraget nästa år, fast jag vet inte om det skulle vara så bra för mig. Jag skulle förmodligen bränna ALLTING på lolitakläder varannan månad. Klänningar, kjolar, blusar, skor, smycken... vilket paradis. 
 

Här är lite fina klänningar som jag gillar! 
 
 
 
 
 
 
Publicerat i LOLITAMODE
Taggar: <3 / BABY / Kawaii / angelic pretty / ap / baby the stars shine bright / baby, the stars shine bright / btssb / choklad / dagbok / fairy frill jsk / klassresa / klädberoende / klänning / kumako / matte / misty sky / skolan / sweet lolita / unn / vill ha
Kommentarer (0)